Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 1
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Tet.Ew k tomuto seriálu (7)

Dark (2017) 

Něco takového vzniká jednou za několik let. Hrozně jsem si tuhle jízdu užil. Sebemenší chybu odpouštím a doufám že se od tvůrců dočkáme něčeho podobného. Mít husí kůži na začátku první série a ten samí pocit mít i ve velkém epic finále to už se moc nestává. ()

Season 1 (2017) (S01) 

„Peklo je prázdné, ďáblové jsou mezi námi.“ Shakespeare. Tohle je bez pardónu to nejlepší co jsem za poslední roky viděl. Kousky skládačky se postupně dávají dohromady ale mezi tím se neustále otevírají nový kousky a vaše hlava musí situace neustále promítat a udělat si pořádek v tom co ste vlastně viděli. Atmosféra, hudba a vlastně všechno funguje tak že se nedá odtrhnout od obrazovky. Casting se taky hodně povedl. Už z důvodu že u podobných seriálů mám celkem problém vyznat se ve časových smyčkách a poznat kdo je kdo v různých dobách. Tempo každého dílu bylo tak pomalé že si opravdu užijete sebemenší detail. Bylo mi to ušitý na míru. Cestování časem nikdy nebylo atraktivnější. Nejlepší na tom je že i když se pokaždé něco dozvíme tak na úplném konci máme ještě víc otazníků než v polovině. Hodně mě to zasáhlo. A musím opravdu napsat že to je to nejlepší z Německé produkce co jsem kdy viděl. Všem doporučuji podívat se v originální němčině. Postaráte se tím ještě o hlubší zážitek. ()

Tajemství (2017) (S01E01) 

Pane bože..tohle bude jízda. ()

Pravdy (2017) (S01E05) 

Doteď jsem si myslel že dokážu odhalit předvídatelnost některých věcí. Ale tenhle seriál mi ukazuje že opravdu ne! Uf asi to dám na jeden hlt. Alepson první sérii. Originální znění taky dělá Hodně... Díky za Tenhle tip ()

Season 2 (2019) (S02) 

Člověk si tak proplouvá tímto ponurým, temným a atmosférickým skvostem. A nestíhá žasnout nad genialitou celého seriálu. Musím se z toho fakt vypsat protože jestli má seriál nějakou chybu, nenašel jsem jí. Nebo jsem jí možná přehlédl v tom všem skvělém a povedeném. Konec téhle série mě trochu překvapil a musím říct že poprvé jsem trochu nervózní jak se s tím ve třetí sérii scénáristi poperou. Poněvadž krom všech těch smyček, rodinných vztahů, vědeckých informací a cestování časem přidat ještě paralelní světy. Si divák položí otázku.. Není to už opravdu moc??? Uvidíme. ()

Cestovatelé v čase (2019) (S02E04) 

Člověk má pocit že konečně začíná chápat a oni mu to takhle zkomplikují... Tenhle scénář byl prostě napsán a žádný škrty ani úpravy se nekonaly. Muselo to být všechno vymyšlený a musí to tak být. Miluji to. ()

Nekonečný cyklus (2019) (S02E06) 

Proč to říkáme? Že máme čas? Když čas má ve skutečnosti nás.... ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama