Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

PKD

Jo, mluvilo se o tom že se inspirují buď to RE4 nebo 7 protože chtěli spíš horor a  né akční film. 

Restart má bejt ten animák na Netflixu... a jestli je to restart, tak by se mělo začít doslova od NULY. 8)

V tom animáku tak nějak čekám právě že hodně akce mutace a super heroes.. prostě ve stylu Castlevania :DD

 

Podobně takhle totiž slibovali TR že bude spíš podle Rebornu a to se jim podařilo splnit tak napůl... 

Aby nakonec ta Horová část v REU nebyla trošku málo... a zase to nedopadlo stejně. 

Né fakt, kdo se dneska ještě bojí Zombie? 8)

na příspěvěk reagoval PKD, martinbucek

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No ty vole, tak se přece jen nerozhodli pro tu 7? 

Aspoň nějaké dobré zprávy. 8)

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Hmm, tak dle novinek to vypadá nadějně. Tak uvidíme.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

 podla fotiek z natacania na imdb, je to z 1 a 2 dielu, ako znalcov vas to malo trknut hned.... nakladak pred policajnou stanicou, ktory...... pozor spoiler .....vybuchne a rozdeli cestu leona a claire...... a vrtulnik je z 1tky, ktory odvezie chrisa, jill a weskera do spencer mansion..... takze by to mali byt 2 separatne linky, kedze sa postavy v prvych dieloch nestretli, aj ked 1 je rok 96 a 2 a 3 98 v casovej linke a rozhodne by sa to viac hodilo na serial, ako film, lebo zial tu sa vela skrtalo

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ty jo, teď koukám na fotky toho Robbie Amella a to je fakt úplný Chris Redfield. Prosím, ať to nepodělají!!!

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Jo, s tim soundtrackem máš pravdu, to je fakt ikonická záležitost. Mě prostě vadí, že u spousty těchhle herních adaptací se často zbytečně upravuje story nebo úplně nahrazujou postavy, aniž by to cokoliv přinášelo. Možná jsem moc zkostnatělej, ale nechápu proč to všechno, když originál funguje skvěle, tak jak je. Nemyslim, že adaptace čehokoliv jsou dobrej matroš na flexing nějaký scénáristický kreativity, když to má bejt předpokládám primárně cílený na fandy předlohy. Máš recht, že je to jinde, než ty RE sračky od Andersona, ale z nějakýho důvodu na to mam horší vzpomínky. 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

KeineLust

Silent Hill je masterpiece na poli herních předělávek. Nebudu detailně psát, co všechno je tam super, protože bych tu byl do Vánoc, ale ve stručnosti- šlo vidět, že režisér hru na rozdíl od Andersona opravdu hrál, ten SH feeling tam šel cítit hodně i u scén, které ze hry nebyly, atmošku to mělo tak hustou, že by sis na tom vylámal nůž a hodně velké plus byl herní OST, což pokud vím, ani jedna z herních předělávek nemá. Já jsem se nikdy už žádného hororu nebál (myslím přímo během sledování) ani jako děcko, ale u scény před kostelem se mi tak kurevsky rozbušilo srdce jako u žádného jiného hororu.

na příspěvěk reagoval KeineLust

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

ja bych spíš tipoval nějakej mix jedničky a dvojky, aspoň podle výpisu postav na imdb...možná ty dvě linky budou probíhat paralelně nebo tak něco.

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

no, opatrnej optimismus je snad na místě, horší než ty Andersonovky to nejspíš bejt nemůže. McDonough jako Birkin je totál castingovej win, jenom ten přičmoudlej Leon se mi nějak nezdá :D

Uživatel KeineLust smazal svůj příspěvek.

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

tobě se Silent Hill fakt líbil?? já nedávno po letech zase pařil jedničku a ta pětivteřinová cutscéna s Lisou Garland na mě zapůsobila víc než celej ten zkurvenej film :) 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

KayaCarter

Tak indii tituly umí překvapit, to vím už dávno, přesněji od doby, kdy vyšlo první Hotline Miami. Já si ty děsy dávkuji, i když je pravda, že když to hodně napínavé a zajímá co je za rohem, tak ten strach přemůžu a jdu zjistit co za tím rohem je.

KayaCarter

KayaCarter (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak tak svatá pravda ... . Tam je snad opravdu všechno. Taky mě to hodně překvapilo. Tenhle vzhled her nemám moc ráda, ale jsem opravdu happy za takový povedený počin. Akorát vždy u toho potřebuju prášky na srdce. :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

KayaCarter

Darkwood mně hrozně příjemně potěšil, protože nabízí to, co nabízí Bloodborne, ale za nižší cenu a ještě přitom neztrácí svoji tvář, jako právě Bloodborne. Protože ono narvat do jedné hry, všechny hrůzy a děsy, co děsí diváky napříč roky, to se jen tak nevidí. 

na příspěvěk reagoval KayaCarter

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Co se týče grafiky ano, co se týče té statické kamery, tak mně ne a dost blbě se mi to hraje. Já hlavně myslím remake na PS2, který v roce 2015 vyšel i na PC. Jestli vyšel i na GC, tak to nevím.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a co se týče her, tak já byl vždycky vyjukaný z her jako je Penumbra, takže teď upřednostňuji Outlasty, Layers of Fear, Soma, Observer a hry které sou na stejné bázi, jako ty které sem zmínil.

 

Ale třeba i takové The Surge 1+2, Mortal Shell, Hellpoint, Remnant From the Ashes atd, to tedy nejsou doslova horory, ale mají velice temnou a pochmurnou atmosféru, která je srovnatelná s horory.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DANTE.

Noo já to ve svých deseti letech, bral jako horor a dost mi tekly nervy, ale jasně v deseti letech, se leccos bere jako horor. Ale i tak mně to překvapilo, přeci jenom měl sem už za sebou různé hororové filmy, Věc, Vetřelec atd. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

DANTE.

Neco podobneho jsem jiz psal kolegovi. Ja rozhodne radeji SH ci DS, nez uz dnes, RE. ;-)

DANTE.

DANTE. (hodnocení, recenze)

On to nebyl nikdy čistokrevnej horor ale akční hororová adventura a lepší mět tunu zbraní oblečků a miniher to už dnes není jen Big N to má a to je dobře horor máš třeba SH nebo DS nebo PZ 

na příspěvěk reagoval PKD, Yoshitsune

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama