Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Je to zlé a ešte horšie. Plytké postavy, basic dej opísaný zo série Step Up prevedený na našu krajinu. Choreografie samé o sebe nie sú zlé, ale toto je film nie hudobný klip. Kopa zbytočných prestrihov ma často rušila taktiež. Keď už nič, aspoň ma to naštartovalo na lepšie Slovenské snímky, ktoré si v dohľadnej dobe pustím. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kdyby ještě pořád náhodou někomu nedošlo, jak to v podobných soutěžích chodí... 1) Budiž. Sedláčková a spol. dokáží udělat biják jako Amíci - o to šlo, ne? Ovšem klišé na klišé, strojené hloupé dialogy a poloamatérské herecké výkony moc radosti nedodají._____ 2) Před dvaceti lety by to byl trhák, před deseti dobré, ale dnes?_____ 3) Ve filmu vystupuje řada postaviček tohoto pozlátkového světa - 33letý Filip Jankovič (televizní choreograf, který je, jak to tak říci, převelice gay), 31letý Ben Cristovao (porotce) a další. Ivana Chýlková, Kryštov Hádek či Roman Luknár fungují jen jako stážisté._____ 4) Nechápu potřebu českého dabingu._____ 5) 28letý tanečník ze skupiny The Pastels a zřejmý neherec Trnavan Martin Rakický alias Tony Porucha (hlavní mužská taneční role - Buddy) je pěkný kluk._____ 6) Jednu hvězdičku za pár pěkných kluků a druhou jako pokání, protože taky občas čtu bulvár._____ 7) Výstižný koment: -bad-md-wolf-*, herr_carter (nehodnotil). ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nechtěná karikatura mediální manipulace a prohnilýho zákulisí talentových show, jejíž neplánovanou vtipnost povyšuje místy dost křečovitý předabování. A taky taneční film, nebo tak něco. Rozpačitýho napětí jsem si v průběhu filmu užil dost, díky čemuž jsem dvakrát vyprskl smíchy v místech, kdy se paradoxně nic nedělo. Takže ano, zábava se koná vlastně obrovská a abych někomu nekřivdil, nasnímaný je všechno povětšinou moc hezky. Pozitivem je určitě taky Mária Havranová, na kterou se přinejmenším dobře kouká a Judit Bárdos, jejíš rostoucí údiv nad tím, v čem se to sakra pohybuje, by se dal ironicky vztáhnout na celej film. Cílovka (věk kolem 15 let) si klidně může přihodit pár hvězd. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Andrea Sedláčková sa v 50-ke definitívne zbláznila. Alebo je možné, že ju niekto v "backstagei" vydieral a musela tento film nakrútiť. Backstage pôsobí dojmom, že jeho pôvodný zostrih trvá minimálne tri hodiny, kde by udalosti dávali asi nejaký zmysel. Tu bohužiaľ nič na nič nenaväzuje, v jednej scéne je nastolený konflikt a v ďalšej v rámci tejto minizápletky sa o pár minút zázračne vyrieši. A niečo sa nevyrieši vôbec. No a takýchto minizápletiek je tu väčšie než malé množstvo. Tanečky sú fajn, takže tu je čo oceniť, z čoho mi však vychádza, že mládež odviedla oveľa lepšiu prácu, než skúsení tvorcovia na ostatných postoch. Upozorňujem na Fukovu hlášku v recenzii, kde sa zamýšľa nad tým, že skupina West Coast Crew pochádza zo slovenského mesta, ktoré nie je na západe, ani sa nenachádza na pobreží... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dost mě překvapuje, že tohle natočila režisérka Fair Play, jelikož takový skok z žánrů bych nečekal u nikoho v Česku. Musí se nechat, že někdo konečně dostal do Česka žánr, který tu snad ani nikdy nebyl, bohužel to úplně nedopadlo. Jako jo, ten tanec sám o sobě funguje, jestli vypadá dobře nechám na jiných, nevyznám se v tom. Rap a hudba Bena Christovaa mi tam celkem lezla na nervy, ale co se dá dělat. Co se týče postav, jsem nakonec rád, že ze všech nevylezli megapitomci s megaegem, asi dvě jsou tady celkem sympatické (včetně zajímavého, ale naprosto blbě charakterizovaného Huga, ten jeho důvod proč s nikým nemluví je docela směšný). Tady je vlastně obecně hodně věcí nedomyšlených nebo úplně hloupých či zbytečných. Ta pasáž s matkou Mary je absolutně neuvěřitelná a naprosto nedotažená. A hlavně odfláklá, jako by tam prostě musela být za každou cenu. A nebo ta taneční soutěž - vždyť to absolutně nemělo pravidla. Jako, do finále postoupí skrze divokou kartu taneční skupina, co tam ani nesoutěžila v těch semifinálových kolech! A já tyhle Talenty a Superstar znám celkem dobře, tohle naprosto odporuje všem pravidlům, je sice hezký, že nám režisérka ukázala, jak tyhle soutěže skutečně fungují, ale zase na druhou stranu - většina z nás to stejně asi ví. Když ale pominu tohle a to, že někdy je ten slang hlavních postav ne sotva uvěřitelný, jedná se o celkem příjemnou podívanou. Ale jenom na jedno zhlédnutí. Podruhé bych se na to asi už nepodíval, možná tak v televizi, kdyby nic jiného nešlo a mě nejel počítač, tak asi jo. 2* ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)
  • „Točili jsme vlastně celý rok, fuška to byla pořádná, hlavně kvůli převládajícím tanečním skupinovým číslům. Když se ohlédnu, tak mi to připadá jako taková velká mašina valící se časoprostorem,“ říká režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)

Reklama

Reklama