Reklama

Reklama

Dva světy

(seriál)
  • USA Counterpart
Trailer
USA, (2017–2019), 18 h 54 min (Minutáž: 53–60 min)

Tvůrci:

Justin Marks

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

J.K. Simmons, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Olivia Williams, Sara Serraiocco, Kenneth Choi, Ulrich Thomsen, Nicholas Pinnock, Bernhard Forcher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Howard Silk, který je zaměstnancem špionážní agentury v Berlíně, zjistí, že jeho organizace skrývá jedno velké tajemství - vchod do paralelní dimenze. Náhle je vržen do ponurého světa intrik, nebezpečí a zrady... (HBO Europe)

Recenze uživatele Dan9K k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

Sedmý díl je rozhodně na pět, J.K. Simmons je jako vždy skvělý, hlavní zápletka má potenciál, prostředí Berlína je fajn a postava Baldwin mě moc baví. Jinak je to ale klasická špionážní překomplikovanost, která není vždy úplně zábavná (zvláště první díly), ale krom dílu posledního skvěle graduje. Žánr sci-fi končí v hlavní zápletce. Ke čtyřem to mělo blízko, už jenom kvůli úžasnému sedmému dílu, ale nechávám si prostor pro druhou sérii. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Není to o nic lepší než první série, ale všechny nitky se zde krásně propojí, divák začne vše chápat a konec je vynikající, aneb máme další konspirační teorii, jak se k nám mohl dostat ten koronavirus. Navíc mnohem více prokoukl i fakt, že se jedná o vědeckou fikci. Stejně jako v první sérii, je zde jeden díl, který je naprosto boží a který se všem ostatním vymyká obsahem i formou (tentokrát díl 6 Twin Cities). První série byla o tajemství, druhá série je o plném odhalení toho tajemství a o zakončení, které je naprosto uspokojivé a vytváří krásný oblouk postavě, která byla ze všech nejdůležitější a přitom si ji nikdo zas tak moc nevšímal. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama