Reklama

Reklama

Dva světy

(seriál)
  • USA Counterpart
Trailer
USA, (2017–2019), 18 h 54 min (Minutáž: 53–60 min)

Tvůrci:

Justin Marks

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

J.K. Simmons, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Olivia Williams, Sara Serraiocco, Kenneth Choi, Ulrich Thomsen, Nicholas Pinnock, Bernhard Forcher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Howard Silk, který je zaměstnancem špionážní agentury v Berlíně, zjistí, že jeho organizace skrývá jedno velké tajemství - vchod do paralelní dimenze. Náhle je vržen do ponurého světa intrik, nebezpečí a zrady... (HBO Europe)

Recenze uživatele Doomcourier k tomuto seriálu (2)

Dva světy (2017) 

Seriál rozhodně není pro každého. Pokud čekáte akční sci-fi, u kterého vypnete mozek, tak se do dívání ani nepouštějte. Counterpart je totiž pomalu rozjíždějící a relativně složitá podívaná, která vás nutí přemýšlet. Postavy jsou vykresleny věrohodně, což vám pomůže vžít do příběhu. Seriál má pár nudnějších epizod, ale pro mě osobně to byl ideální kousek, protože se to v mnoha věcech podobalo mému oblíbenému Darku. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Seriál může mít jakkoliv dobrý příběh, ale dokud nebudou postavy vykresleny věrohodně, tak to nikdy nebude ono. Naštěstí se tohle Counterpartu nestalo a můžeme tak sledovat výborný příběh, ve kterém je vývoj hned několika postav. Musím pochválit hudební složku, protože ta se tvůrcům opravdu povedla a díky ní jsou v mnoha scénách emoce. Škoda, že měl seriál pár nudnějších epizod, neboť tenhle atmosférický počin se fakt povedl! ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama