Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 2
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele jackalsc k tomuto seriálu (5)

Season 1 (2015) (S01) 

Naprosto famózní obsazení herce do role Escobara. Seriál se utváří spíše takovým dokumentárním stylem a rozhodně má své kvality. Na tomto seriálu jde opravdu nádherně vidět, že bez převahy španělštiny by ten zážitek byl možná i 50% a věřím, že jakýkoliv dabing by tomu hodně uškodil. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Naprosto bravůrné zakončení, tak jak si všichni přáli, bez blbostí, pěkně surově. Wagner Moura hraje perfektně, ale čím další epizoda, tím víc jsem si přál, aby už ten parchant zhebl :D To se moc nestává u hlavních postav. Chválím něco co možná někteří spíše kritizují a to částečné odtržení od dějové linky Murphy-Steve a spíše zaměření na Escobara a jeho společnost. Druhá série je podle mě daleko lepé udělaná, nejsou tu nudné momenty. Děj se mísí dosti atraktivně. !!!SPOILERY!!! Důlěžité postavy nám tu neumírají jako na běžícím pásu, a tak je zde i prostor pro jakýsi vývin. Líbilo se mí herecké obsazení Gavirii a Carilla. Škoda, že to nepřežil, ale jeho náhrada je dosti adekvátní a kdo ví jak by to s ním i ke konci skončilo, v posledních jeho chvílích byl jak neřízená střela :D Po této sérii se opravdu těším na třetí. ()

Los Pepes (2016) (S02E06) 

Naprosto perfektně zahraná a nabitá epizoda od začátku, až do konce. Ta scéna v domě je naprosto famózní. ()

Season 3 (2017) (S03) 

SPOILERY: Tuto sérii bych přirovnal k první sérii, celkem stejný rozvoj, o něco méně zajímavější. Máme tu ukončení, takže dále to už gradovat nemůže. Jako vrchol série považuji 9 díl, ten byl perfektní, ale ten vrchol mohli dost prodloužit, jak se jim podařilo s Escobarem v druhé sérii, ta byla famózní. Jako nejzajímavější postavu bych zde uvedl Jorge Salceda, ten celou sérii táhne od začátku až do konce a je to hlavní důvod proč dávám 4 hvězdy. Na druhé straně dva vytvoření DEA agenti působí naprosto hrozně uměle. Přijde mi to jako by jim došly nápady, tak udělali tu klasickou sračku- ,,Vytvoříme dva umělé místa s random týpkama, které nikdo nezná, jejich herecké výkony nejsou oslnivé ba místy dokonce příšerné" Nezlobte se na mě, ale podle mě to byla nejhorší volba v celém seriálu dávat více prostoru těm dvěma chlapům, kteří se chovají jako typičtí američtí patrioti, kteří se jen snaží dostat svou kariéru na co nejvyšší stupeň a je jim u prdele, co se vlastně ve skutečnosti děje. Klasický Peña který nezklamal, zklamala možná absence jeho parťáka. Konec mě mile překvapil, hodně rád bych viděl pokračování v Mexiku, i když kdo ví :D ()

Todos Los Hombres del Presidente (2017) (S03E09) 

Konečně pořádný díl se vším, jak má být. Takto to mělo doposud vypadat, avšak je pochopitelné, že celých 8 dílů se to schválně střádalo, aby to zde mohlo takhle vyustit. Střádání nebylo místy moc atraktivní, vyustění avšak velice. Připomíná to cestu za vrcholem, střádáte, nebo se snažíte velmi dlouho něco udělat. Jak toho dosáhnete, je to naprostá paráda, po nějaké té chvíli zjistíte, že je čas dosáhnout té parády znovu a tak se znovu vydáte na neznámou cestu za svým cílem a znovu začíná kolotoč té nezajímavosti, neatraktivnosti, občasné radosti a na konci v dobrém případě vytouženého štestí v podobě vrcholu. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama