Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 3
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Luk Skywalker k tomuto seriálu (31)

Season 1 (2015) (S01) 

Vyprávění jednoho agenta DEA o tom jak pronásledovali narkobarony v Kolumbii. V každé epizodě se dozvíte dost informací, vše je vysvětleno. Zaujalo mě to hned v prvním díle. ()

Descenso (2015) (S01E01) 

Skvělý úvod, styl vyprávění s českým hlasem, který dabuje George Clooneyho mi absolutně vyhovuje. Představení důležitých postav a míst. Vysvětlení toho jak se na konci 70. let dováželi drogy do USA, hlavně teda kokain. Sice byl čekal i život Pabla před tímto druhem podnikání, ale jestli to bylo takhle a tento seriál je o narkotikách, tak to není chyba. ()

Meč Simóna Bolívara (2015) (S01E02) 

První díl byl trošku víc zábavný a více mě vtáhnul. Tato epizoda má více sexu a ukazuje jak tvrdě se musí v Kolumbii jednat. ()

Stále stejní lidé (2015) (S01E03) 

Pablo se snaží jít do politiky, kde se dostane a vzápětí musí odejít.Trošku slabší díl, ale pořád dobré. ()

Palác v plamenech (2015) (S01E04) 

Z názvu epizody je jasné, jak to skončí nejpozději od získání papírových důkazů, pro bystřejší od představení justičního paláce. Jinak Kolumbie jako země neomezených možností, které jsou přeci jen omezené, když jde o agenty DEA, politiky a pár dalších. ()

Výbušniny (2015) (S01E06) 

Nejlepší epizoda, Gacha dostal co proto, i když má raketomet. Opravdu zabijácký díl, kde je zabíjení od první scény. ()

Budeš plakat krvavé slzy (2015) (S01E07) 

Další dobrý díl tohoto skvělého seriálu. Pablo vybral místo pro La Catedral. ()

Jedna velká lež (2015) (S01E08) 

Skvělý díl, až jsem měl dojem, že si spletli název dílů s tím předešlým. Úmrtí zásadní postavy je fikcí, i když jen částečnou, zato dopadení a okolnosti jsou plně z dílny filmařů, což je škoda. Ale jedná razie s úmrtím už byla, tak asi aby byla změna. La Catedral se dokončuje. ()

La catedral (2015) (S01E09) 

Agent Steven Muprhy se teda rozjíždí. Epizoda zajímavá, kdy Pablo začíná podezírat své přívržence a ani brány "vězení" mu nebrání konat. ()

Vzlet (2015) (S01E10) 

Nic nenasvědčuje tomu, že sledujete poslední díl 1. série, jako by to byl další díl. Naštěstí já nemusím čekat, když to sleduji několik let po vzniku. ()

Konečně volný (2016) (S02E01) 

Jede se dál, život v Kolumbii opravdu nemá žádnou cenu a Pablo je po vzoru italských mafiánů také tak oslavován ve svých čtvrtích. ()

Cambalache (2016) (S02E02) 

Zase se válčí a někoho to přiměje zasednou s právníkem Pabla ke stolu. Jsem zvědav na roli státního zástupce, mohla by to být zajímavá vedlejší postava. Dále tu máme šéfku DEA, která v tom umí chodit: "Každý máme svého šéfa." ()

Náš člověk v Madridu (2016) (S02E03) 

Konec je šokující, ale v tomto seriálu mě to nepřekvapilo, spíš jsem předpokládal, že se to stane. ()

Hodný, zlý a mrtvý (2016) (S02E04) 

A tady jsem to opravdu nečekal. Ta přestřelka je naprosto super. Škoda jen, že se to takhle v reálu nemohlo stát (hlavně, když zemře fiktivní postava, která nejspíš zastupuje více reálných postav). Tvůrci přidali brutality do druhé řady. ()

Nepřátelé mého nepřítele (2016) (S02E05) 

Po dvou skvělých epizodách přijde zklidnění i když jen zčásti. Vždycky se najde nějaké akční pasáž, ale nejsou to takové bomby jako v předchozích dílech. Život jde dál, seriál jde dál :-). ()

Los Pepes (2016) (S02E06) 

Kdyby babka poslechla a modlila se doma, kde ji Bůh také slyší, nemuselo to stát, ale třeba to tak bylo. ()

Německo 93 (2016) (S02E07) 

Pablovi se impérium rozpadá a nestíhá nahrazovat ztráty, resp. se o to ani nesnaží. Jeho protivníci zvolili také tvrdé praktiky. ()

Konec narkobarona (2016) (S02E08) 

Zde je opravdový konec narkobarona, zbytek života byl už pouze pronásledovaný muž, kdysi nepostižitelný. ()

Naše farma (2016) (S02E09) 

Trošku natahování ke konci řady, ale budiž. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama