Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Tumbik k tomuto seriálu (10)

Season 1 (2015) (S01) 

Dokonalý, bezchybný a mrazivý seriál o jednom z největších "padouchů" všech dob. Herecké obsazení se povedlo na výbornou - zejména u hlavního (anti)hrdiny Pabla Escobara - neskutečný herecký výkon Wagnera Moury. Výborně se casting povedl také u dvou "hlavních" agentů DEA - Pedro Pascal a Boyd Holbrook je vynikající herecké duo. Je až neskutečné, že se povedlo natočit tak autentický a hrozivý seriál. Vynikající po všech stránkách. Třeba neopomenout také vynikající kameru a dobovou hudbu. Úžasné. Uvidíme, co přinese druhá série :). ()

Descenso (2015) (S01E01) 

Pěkný rozjezd, akorát by to chtělo trochu zjednodušit... Ztrácel jsem se v příběhu, v postavách, prostě ve všem. Herecké výkony jsou fajn, nejlepší bezkonkurenčně Wagner Moura. Rozhodně to má potenciál... :) ()

Stále stejní lidé (2015) (S01E03) 

Pablo v tomto díle pochopil, že ne všechny si lze koupit za peníze.... A některé sny taktéž. Neskutečný seriál, první tři díly nemají chybu. Dokonalé záběry, bezchybný scénář a skvělý soundtrack. Samozřejmě nelze opomenout neskutečné herecké výkony... Wagner Moura nehraje Pabla Escobara, Wagner Moura se Pablem Escobarem stal. ()

Jednou přijde budoucnost (2015) (S01E05) 

Zajímavé je, že se Pablo neštítí zabít kohokoli, kdo mu přijde do cesty, ale přesto mu stále záleží na své rodné zemi. Opět si uvědomuje,že peníze nejsou pro všechny občany Kolumbie to nejdůležitější. Další masterpiece. Zejména konec vás epizody vás přiměje k dalšímu sledování. ()

Jedna velká lež (2015) (S01E08) 

Escobar byl neuvěřitelně inteligentní. Vzdal se, ale přesto vyhrál. Šach mat. ()

La catedral (2015) (S01E09) 

Pablo už nevěří nikomu, začíná z toho šílet. Když se řekne vězení pro Pabla Escobara, představíte si něco jako Alcatraz, místo toho má Pablo pětihvězdičkový hotel. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Jednoduše vynikající, druhá série pokračuje v úžasné kvalitě série první (troufnu si tvrdit, že v několika aspektech dokonce překonala první sérii). Koncert úžasných herců, vynikajících přestřelek a honiček s auty. Toto se opravdu povedlo. Příběh Escobara je až neuvěřitelný, z 7. nejbohatšího muže světa se stala během několika let troska, které nemá nikoho (kromě rodiny), komu může důvěřovat... Jedním slovem vynikající. Nemohu se dočkat třetí série... ()

Konečně volný (2016) (S02E01) 

Stejně jako u první série pomalejší rozjezd, ale to se na 99% v dalších dílech zlepší. Jinak samozřejmě opět vynikající epizoda po všech stránkách. ()

Hodný, zlý a mrtvý (2016) (S02E04) 

Epizoda plná nenadálých, nečekaných ale přesto zcela logických zvratů, které skvěle pasují do příběhu. Jak bylo řečeno již v předešlých dílech - Pablo je nejnebezpečnější, když je zahnán do kouta - to v této epizodě platí naprosto přesně. Sice prohrává válku, ale vyhrál tuhle bitvu... Troufám si říci, že veledůležitou. Podle mého názoru zatím nejlepší epizoda celého seriálu. ()

Konečný pád (2016) (S02E10) 

Nevím proč, ale tohoto antihrdinu Escobara, hraného Wagnerem Mourou, jsem si neskutečně oblíbil, i během chvil, kdy páchal ty největší zvěrstva a v tomto závěrečném díle mi ho bylo neskutečně líto... To se mi zatím u žádného jiného seriálu nestalo. Velký plus za to, že se tvůrci seriálu víceméně velmi přesně drželi toho, jak se Pablova smrt ve skutečnosti udála. Jen škoda, že nebyl Peňa s Murphym během toho, co dopadli Escobara... Ten si to vážně zasloužil. Finále bylo úžasné, ale přesto pro mne není nejlepší epizodou seriálu. Jsem rád, že seriál nekončí a bude další série, kdy naši milí agenti z DEA půjdou po dalších narkobaronech. Stejně si ale myslím, že tyto první dvě série už žádná další nepřekoná. → Hlavně díky absenci neskutečného Wagnera Moury, který ztvárnil naprosto dokonale zrůdu, milujícího otce a jednoho z největších zločinců v historii lidstva v jedné osobě. Už se nemůžu dočkat další série! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama