Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

freeze.art 

všechny recenze uživatele

Dobře, možná je to blbost, která nemá pořádný děj.. Ale vesnická hospůdka na břehu řeky, kde se snídají lahváče a každý zná každého, to je můj životní sen na dožití :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dotáhněte kameru na chodby gymnázia, obchoďáku, nemocnice a nebo jako v tomto případu přístavní mola.....vždycky nakonec skončíme na důchodcovském seriálu prošpikovanému postavami nad jejíchž bytím si každá alespoň trochu normální lidská bytost musí ukroutit hlavu. ANO toho seriálu, který na nás čeká na téměř všech televizních kanálech v hlavním vysílacím čase všední den. ANO toho seriálu, kterého si většinová populace kdoví proč žádá. Tohle je realita dnešní doby: Přístav 20:15, Wilfed 23:50, Živí mrtví 00:20, Mike a Molly 22:45?!?!?!?!?!?!?!?!? ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné. Není tady jediná sympatická postava, co by se chovala normálně. Česká seriálová břečka. Total trash !!! ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Péťu Čtvrtníčka. Jinak klasická sračka alias kámen šuká cihlu jako ve všech podobnejch seriálech natočenejch v "komerčních" televizích. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Nechci urazit debily, ale jen totální debil může dát tomuto odpadu 5 hvězd.Je mi těchto existencí líto. ()

tančísvlky odpad!

všechny recenze uživatele

Za skutočne peknou prírodnou scenériou sa skrýva už celkom tradične scenáristická prázdnota a beznádej. Nervydrásajúci titulný song ako čerešnička na všetkom. Ďakujem, neprosím si ... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Svatby v Benátkách nasadily neokoukané, méně známé tváře. To se mi líbilo. Bohužel Přístav se navrací k seriálovým peckám typu Zounar a spol. To má člověk pak pocit, že kouká pořád na ten samý seriál. Bohužel ani v ději nic nového pod sluncem. ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále a debilně chychotající se dva šotci, zakládají hospodu v Mokropsech. Do toho tam pobíhají dvě slova alias Martin Zounar. A aby toho nebylo málo šoupli tam české hezké melodrama o krizi středního věku jednoho šotka a k tomu to melodrama piáno, které hraje uplně v každém českem serialu či filmu. Přeju si, aby se ten pianista šel zabít kurva! ()

Domca94 odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem 5 minut. Další vztahovka, co vsází na známé herce. Pokud se nechcete unudit k smrti, tak se seriálu vyhněte, beztak nebude mít dlouhého trvání. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle lze v klidu zařadit na úroveň Růžovky a ordinace. Hrachovcová na zabití a Čtvrtníček debila ani hrát nemusí. Ubohost na entou ()

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

tenhle Přístav by měla vybombardovat nějaké letka a zničit ho do základu....popřípadě by ho mohli přepadnout piráti , to proto aby mohli herce a tvůrce zprznit a hodit do řeky... ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Další televizní výtrus. Viděl jsem jeden necelej díl a stačí mi to na plnohodnotný hodnocení. ()

P.H. odpad!

všechny recenze uživatele

Nad Kazínem mám chatu, dole u vody trávíme celé léto... Když už tenhle seriál náhodou natrefím v TV, vypnu zvuk a kochám se pěkně nasnímanými exteriery. :) ()

Phantasma odpad!

všechny recenze uživatele

Další zoufalý pokus. Ti samí lidi, ty samé kecy. Člověk si připadá, že se dívá pořád na jeden a ten samý seriál už několik let. Ale že zrovna Dejdar bude dělat pro Primu, to jediné bych nečekal. Aspoň jedno překvapení si seriál připravil. ()

SmoldaMara odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že na tento seriál v televizi nikdy nenarazím - zatím se statečně vyýbám. Bohužel jsem nechtěně zhlédl asi 5 min. - děsivé, největší horor, co zatím prima či nova vydala. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

"Vynikající seriál", ve kterém jak doufám se ještě objeví Forman, Tříska, Čáslavská, Hrušínský nejstarší a Hugo Haas... Tajně doufám i v Kevina Costnera....Skvělý a přirozený herc pan Lichý, to sám nespasí !!! ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama