Reklama

Reklama

Fotbalový talent

(seriál)
  • USA All American
Trailer
Drama / Sportovní
USA, (2018–2024), 72 h 46 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

April Blair

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Daniel Ezra, Samantha Logan, Michael Evans Behling, Taye Diggs, Bre-Z, Greta Onieogou, Cody Christian, Karimah Westbrook, Monet Mazur, Jalyn Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(104)

Obsahy(1)

Spencer James je talentovaný fotbalista a vynikající student střední školy South Crenshaw High. Compton považuje za svůj domov. Ale když mu fotbalový trenér Billy Baker z Beverly High School nabídne, aby se připojil k jeho týmu v Beverly Hills, Spencerova matka Grace i jeho nejlepší kamarád Coop mladého hráče přesvědčí, že je to příležitost, kterou je třeba popadnout za pačesy. Spencer se náhle musí pohybovat ve dvou světech – ve čtvrti na jihu, kterou dobře zná, a v bohatém světě Beverly Hills, jenž mu nabízí šanci v životě něčeho dosáhnout. Seriál Fotbalový talent, inspirovaný životem amerického profesionálního fotbalisty Spencera Paysingera, pojednává o dvou rodinách ze zcela odlišných světů. Obě prožívají svá vlastní vítězství, prohry i útrapy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Real Tom Hardy k tomuto seriálu (1)

Fotbalový talent (2018) 

"I'LL WORRY ABOUT CRENSHAW. YOU WORRY ABOUT YOU, AIGHT?" --------- Beverly Hills 90210 v černošskom prevedení s prímesou amerického futbalu a gangsterčiny ulíc južného LA, Crenshaw reprezent. Hoci ma prvých desať epizód nesmierne bavilo, zvyšných šesť bol celkom problém dopozerať, keďže som si začal uvedomovať, že s drobnými obmenami je to stále o tom istom a až príliš repetetívne. Typické sračkovské sociálne trable à la pohádame sa, udobríme sa, pohádame sa, udobríme sa, 16 ep. v kuse... Atmosféra strednej školy, futbalu či gangsterčiny je prakticky neexistujúca. Postavy sú jednoliate, každý tu má najčistejšie a najlepšie úmysly a aj ten sebemenší "záporák" je tu vlastne dobrák. Sociálna utópia v plnom prúde. Môžem vyzdvihnúť relatívne dobre spracované zápasy, čo býva v týchto seriáloch dosť frekventovaný problém, a preto tam takmer vôbec nebývajú (napr. Blue Mountain State či Ballers). Na druhú sériu zvysoka kašlem, tie ich prihlúple problémy prvého sveta mi už lezú krkom. Obligátne som z nej však musel zhliadnuť prvú epizódu, pretože ten pocit, že si bol s jedným z hercov strieskaný na kašu za jeho domom niekde v South Central je proste na nezaplatenie... ()

Reklama

Reklama