Reklama

Reklama

See

(seriál)
  • USA See
Trailer 2
USA, (2019–2022), 21 h 23 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Steven Knight

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Christian Sloan, Mojean Aria, Kenneth Mitchell, Sharon Taylor, Nesta Cooper, Archie Madekwe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Postapokalyptické sci-fi predstavuje budúcnosť vzdialenú 600 rokov, kde sa ľudia kvôli globálnej epidémii slepoty a s ňou spojeným vojnám a vymieraniu vrátilo späť do jaskýň. V jednom zo samostatne žijúcich kmeňov sa narodia dve deti, ktoré vidia, čo sa naposledy stalo veľmi dávno. O "mýtické deti" sa onedlho začnú viesť rozsiahle boje. (dixx)

(více)

Diskuze

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Shlédnuto a za mě tedy dost paráda. První sezóna je pomalejší, ale celkem atmosférická. Od druhý je to ale jízda, otěže převzal tvůrce Banshee a je to strašně znát. Dravější tempo, kulervoucí akce, politikaření, brutalita. Bautista výbornej záporák a Momoa Ultimátní Slepej Katanořeznickej Hobo Samuraj.

Samozřejmě je ale potřeba přistoupit na pravidla hry a akceptovat určitou básnickou licenci. Jako například že si ti slepí za těch 600 let od pandemie dokázali tak vybudovat ostatní smysly, že dokáží bojovat jako organizovaná armáda a nepozabíjet se přitom navzájem, a tak podobně.

nozdrolomo

nozdrolomo (hodnocení, recenze)

1.serie mě celkem bavila. Snažil jsem se moc nepřemýšlet a nehledat chyby.

2.serie s každým dalším dílem jsem měl víc času a chuti přemýšlet nad logikou a scénářem. Jsem velice rád, že bitvu nikdy slepci neuvidí. V bitvě necítí hořlavinu, lučištníci střílí všichni naprosto stejným směrem (nestřílí do stejného místa - myslím 1.výstřel přes bitevní pole). Scénáristi vzaly středověk a z lidí udělaly slepce a někde natáhly provazy. To je podle mě málo.  Velice by mě třeba zajímalo, jak probíhá hašení požáru v tom otrokářském městě.

Když si tvůrci nepromysleli, ani jak k té slepotě došlo, tak se není čemu divit. Nedovedu si představit, že sem zítra slepý a jdu hledat pluh a bejka nebo jak se tam živí. Většina z těch 2 milionů by se zabila díky slepotě nebo spáchala sebevraždu. Přitom by stačilo napsat, že přežilo 2 miliony lidí a těm se rodily pouze slepé děti. Rodiče by měli tedy čas pro děti svět "připravit". Vymyslet jak se v budoucnu naučí dítě, které vidí číst apod. To zde nedává smysl.

eagleye

eagleye (hodnocení, recenze)

Blahoslaven budiz ten kdo zabije tu pitomou blocku stacilo ze mi kazila celou serii Hry o truny s tim jejim rozmazlenym blondatym spratkem ... ted jeste tu je "kralovna" a pak je "tehotna" tak ji nechaji zit - a ja uz si myslel ze konecne bude od ni pokoj ... nemam rad tyhle intrykarske typy postav a ta bloncka je mi nesympaticka uz od tech her o truny....

dannyyy

dannyyy (hodnocení, recenze)

S první řadou byli hodně opatrní, i když to byla dobrá řežba a dle traileru 2. řady se už pořádně odvázali. Neskutečný těšinkos!

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Lacike

Hodně hodně ,násilím se zde nešetří ( minimálně 3 akční scény si pamatuji v hlavě do dnes :) a ještě tady přibyde JOB z Banshee .. Och .. :) hlavně po vizuální stránce tu tak drahý seriál od GOT nebyl a je tu vyvinutý nový Blind-Combat systém, takže choreografie zde dostává úplně nový rozměr a Momoa s katanou to tam řeže hlava nehlava i po slepu :) V každém díle je aspoň 1 akční scéna, ale bavil mě i děj, prostředí, postavy- od druhé série čekám ještě větší nálož. U tebe však nevím, jestli bys patřil k tém spokojeným divákům :)

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer Roku .. Uff  suverénní nástupce Game of Thrones. Šilhám nadšením. Tady se budout dít ještě velké věci!

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Cliff Booth

Cliff Booth (hodnocení, recenze)

Hrozně mě fascinuje jak tady někteří polemizujou nad tím, co v seriálu nedává smysl a pak si pustí Avengers nebo nějakou další Marvel píčovinu.

na příspěvěk reagoval JohnFitzgerald

Uživatel Cliff Booth smazal svůj příspěvek.

Uživatel T-enter smazal svůj příspěvek.

Vorvancos

Vorvancos (hodnocení, recenze)

Očkával jsme více..

jediné + má prostředí a boje.

Jinak je to všechno hrozně předvídatelný,žádný překvapení. Logika se ztrácí každým dalším rozhodnutím hlavních postav.

Ted už jen očekávám až narazí na další sourozence, kteří se překvapivě postaví proti nim. 

neilz

neilz (hodnocení, recenze)

za me tech 65%, je to zajimavej serial ale ma i slaba mista, snad to dali dily vylepsi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

skot11

A nosili to celá staletí, nemyli, neprali, pak ani zrak nepotřebovali, bo se vždy perfektně našli po tělesném pachu :D

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

skot11

skot11 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Třeba ty čelenky, ozdoby a další věci vyráběli kdysi dávno, když nebyli ještě všichni slepí. Pro ně se to může mít historickou nebo osobní hodnotu, tak to prostě nosí.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, AloeB

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Tento seriál má jediné štěstí a to, že se o něm moc mluvit nebude. V opačném případě by totiž mohli lidé začít vymýšlet jak by skutečně fungovala slepá civilizace. Minimálně ty fancy hadříky by jim byli někde :D

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Mňa by vcelku zaujímalo, prečo sú ovešaní tými ozdobami a čelenkami.

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

a nechci ty služby střidat po X ... jedina možnost jak se vyhnout spoilerum je to sledovat a nebo nebyt socialně aktivni :D to druhy je super ale ne vždy je to realny dneska :D...a nikdo nevi co bude další mainstream shit a od koho přijde :D a zase sem tam kde sem byl... prostě to torrentit :D

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

samozřejmě že se to da och*at... na netflixu a předpokaldam i všude jinde maj trial kterej mužeš neustale obnovovat a mit to tak zdarma 4ever... pointa toho co sem psal je že tohle řešit a dělat prostě nechceš, chapeš? :D ty chceš platit za službu kde máš prostě všechno hezky seřazeny tak jak ty chceš... tak jako tady na csfd např. ... proč mám mit 150 učtu na 150 mistech... a všude mam nějake osobni a platebni udaje ktere musim kontrolovat jelikož za všecko platim zvlašť (what a joke)....  tak jako herni studia pro každou hru jiny launcher a v pc 150 aplikaci co mi žerou ramku :D potřebuju něco jako gog galaxy ale pro tyhle streamovaci sračky... ale i kdyby.. platit za všechno po cca. 3 stovkach se mi taky zas moc nechce :D ať se na to divam z jakehokoliv pohledu vždy vychazi lip to prostě piratit a co vic ono to dokonce nejspiš je o dost lurkativnějši nejen z finančniho hlediska což je na tom to smutny....

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Phantasma

Phantasma (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já to vzal přesně z opačného konce - první HBO a pak Netflix a s tím jsem fakt mega spokojen. Oproti HBO stále něco nového. HBO jsem zkouknul za rok a půl, tohle u Netflixu nehrozí :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

cingi.t

cingi.t (hodnocení, recenze)

I am confused..Ako môže mať Jason Momoa čierne dieťa s bielou ženou? Make no sense.. 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak celkem logicky je to myšleno za všechny. Každá vyjde zhruba na 250 a kolik jich už máme - 5,6? Já mám teda vždy zaplacenou max jednu z nich a i tak beru seriály, tam kde jsem je bral předtím.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

do prdele se všema těma stream platformama... to abych platil 2000 měsičně abych to všecko mohl lgalně vidět...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Nevyzerá to zle, trailer obsahuje aj zopár naozaj cool záberov a keď chcete do hlavnej úlohy charizmatickú horu svalov tak obsadiť Jasona Momou dáva zmysel. Ale tá premisa o nevidiacich, ktorí sa bijú o vidiace dvojčatá mi proste príde viac vtipná než epicky dramatická. Uvidíme.

BMAJTZ

BMAJTZ (hodnocení, recenze)

Blue.Shark

Asi by mě zajímala řada dalších věcí ohledně takové civilizace. Například o tom jak je taková společnost vůbec schopna třeba stavět mosty.

Blue.Shark

Blue.Shark (hodnocení, recenze)

Asi mě trochu zajímá, jak se kmen nevidomých zabijáků chystá splnit rozkaz "Find them and bring them to me".

na příspěvěk reagoval BMAJTZ

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Mozna by to mohlo jit pres 7 petek, ale spis ne :D, ja se na to rozhodne divat nebudu :D

Související novinky

Bautista s Momou v akční komedii

Bautista s Momou v akční komedii

13.11.2021

Vzniklo to původně jako vtip, jenže pak se hercům Daveovi Bautistovi a Jasonu Momoovi nápad zahrát si společně v akční policajtské komedii ve stylu Smrtonosná zbraň zalíbil natolik, že ukecali… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama