Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

PKD 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi na tomto super sitcomu vadilo (mírně řečeno) byla ta arogantní a nevychová pizda Scarlett Pomers (Rebina mladší dcera) kterou bych liskal od rána do večera. A na ni je krásně vidět naprosté selhání amerického výchovného systému. Na 2.str. by mě to nemělo tak překvapovat, když si uvědomím,že svou vysoce otravnou přítomností, kurvila i Star Trek Voyager. Plný počet za asi tu nejšílenější a nejlepší postavu celého s., ano je to Barbra Jean!!!:))) Dodnes nevím, zda jsem ji chtěl tleskat, nebo ji zaškrtit.:) ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nebude jako Jak jsem poznal vaši matku nebo Jmenuji se Earl apod. jde o naprosto jinou myšlenku. Nenáročné a přitom poučné a hlavně zábavné. Reba má výborné hlášky a ještě lépe ji doplňuje Scarlett Pomers, která bohužel nedostává dosti místa, ale já si zamiloval Joannu Garciu. Mužská část je zastoupená výborně. Druhý Joey z Přátel skřížený s Coudym z Kroku za Krokem. Christopher Rich mi malinko připomíná zase Rosse z přátel.. Co víc si může člověk přát? :-) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, je ráno, vy jdete do školy (či v letních měsících na brigádu) a jako kulisu nechcete mít Snídani s novou. Tak to přepnete na Primu a tam na vás vybafne Reba. A právě na rána je tento seriál jako stvořený. Humor je tu snesitelný, některé postavy excelentní (Barbra Jean rulez!!!) a k tomu, jako vždy, vynikající dabing Valerie Zawadské. Víc než tři hvězdy ale nemůžu dát z jednoho prostého důvodu. I když je to k snídani příjemný seriál, tak nemám potřebu koukat na každý díl. Ale to se může časem změnit, protože tomuto seriálu přicházím na chuť čím dál tím víc... ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpohodovějších a nejpříjemnějších seriálů (sitcomů), které jsem měl kdy tu možnost sledovat. Po shlednutí posledního dílu musím konstatovat, že mi tahle střeštěná rodinka bude chybět. Jako úplný vrchol seriálu považuji rozhovory mezi Vanem a Rebou, které prostě neměly chybu. Upřímně sem se u nich pobavil. (Po požáru v domě.) Van: To je i tvoje vina! "Je mi strašná zima." Tak se obleč ! Cheyenne: Jasně Vane, řekla jsem, je mi strašná zima, tak co kdybys zapálil dům ! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Někdy se u toho dá opravdu zasmát, ale po většinu děje je jen Reba nepříjemná matka, která se až moc bojí o svoje děti a neustále jim dělá kázání, co udělali špatně a snaží se jim vést životy. Po trucování a dělání si věcí po svém vždy nakonec potomci dojdou k prozření, že máma má vždy ve všem pravdu. Rebiny názory jsou někdy hodně staromodní (prostě oldschool - asi jako by vám radila vaše babička, jak máte žít v 21. století) a hodně jde vidět v seriálu výchovný mánevr na (nejen) americké publikum. Jednoduše vymývačka mozků s názory na život, se kterými nemusí každý souhlasit. Nejlepší a nevtipnější postavou je pro mě jen velká blondýna Barbra Jean a mladší dcera Kyra se svými sarkastyckými názory. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)

Reklama

Reklama