Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

darm 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si ale opravdu Jamie Lee Curtis nezasloužila ! A to, jak vrátili Michaela "zpátky do hry", je přinejmenším úsměvné. V celém filmu jde o to, že skupina studentů má v Myersově domě, který mimochodem vypadá úplně jinak než jak vypadal v originálním Halloweenu natáčet nějakou online show. Michael už vraždí naprosto bezdůvodně, nebo spíš jen proto, že se mu nějací teenageři prohrabují v domě, no ale co už s tím. Po hororové stránce je ten film ale není zas tak zlý, atmosféru to občas má a místy jsem se slušně bál. Jen se celý ten film neměl jmenovat Halloween, prvních 15 minut nemělo ve filmu vůbec být a celá halloweenská série měla skončit sedmým dílem. No jsem zvědav, co si tvůrci vymslí v připravovaném H9. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela slušnej Halloween, zajímavé oživení série. Nebejt toho úplně dementního začátku, tak bych možná hodnotil i výš. Ale takhle "oživit" Michaela? To bych snad spíš věřil tomu, že si sám přišil hlavu a pak se za pomoci stroje Barona Frankensteina oživil. Tohle byla pěkná blbost. Jinak s tou reality show to byl zajímavej nápad. Kdyby se takhle odvíjeli třeba Vyvolení nebo Big Brother, tak bych na to asi i koukal (z vily odejde ten, kdo nepřežije setkání s Michaelem Myersem:-)). Teenageři byli v pohodě, představitelky Jen a Sáry byly bábovky. Takže z mojí strany docela spokojenost. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Michael Myers je spolu s Freddy Kruegerom a Jasonom Vorheesom mojou najobľúbenejšou "slasher" postavičkou. Tieto chalaniská, v správnych "réžijných" rukách, skrátka vedia ako zakrútiť krkom. Bohužiaľ, už sme sa dlho nestretli s pokračovaním, ktoré by fanúšika hororu v rámci tohto subžánru, poriadne nadchlo. No, a popravde, toto tiež nie je žiadna sláva, i keď mi to v porovnaní s "Halloween: The Curse of Michael Myers", prišlo ako menej bolestivá záležitosť. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nejakým nevysvetliteľným zázrakom sa v roku 1981 podarilo mizernému režisérovi béčkových televíznych seriálov Rickovi Rosenthalovi natočiť výborné pokračovanie Carpenterovho "Halloweenu". Bol to jeho prvý film. Po dvadsiatich rokoch sa ku tejto téme vrátil znova. Lenže tento krát je to úplna katastrofa. Scenár, v ktorom sa Michael Myerse objaví v internetovej reality show a vyzabíja celé jej osadenstvo je vyslovene hlúpy. Od hercov som nič moc nečakal, ale to čo tam predvádza Busta Rhymes je nechcenou paródiou na herectvo. Až mi ho bolo skoro ľúto, aký bol trapný. Hviezda prvých častí Jamie Lee Curtis sa v tomto snímku ukáže len nakrátko v úvodnej scéne pred titulkami. V poradí ôsme pokračovanie slasher-horrorovej série "Halloween" je jej najhorším dielom. * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek naznačoval možnost formálního i obsahového navázání na velmi povedený předchozí díl, ale chyba lávky, tedy očekávání. Po slušné derniérové účasti Jamie Lee Curtis diváka už nic dobrého nečeká, jen podprůměrná teenagerská vyvražďovačka. Tento žánr mám sice ve velké oblibě, ale tahle nehorázná amatérština mě vůbec nebavila. Je to levně a mizerně natočené, navíc s otravnými prostřihy na záběry z kamer na hlavách účastníků, a kromě "galactické" Katee Suckhoff v tom účinkují samé nezajímavé antiherecké zjevy. Bezkonkurenčně nejhorší a nejtrapnější je kung-fu negr s opičím xichtem i mimikou, nevím kam na tyhle monstrózní držky producenti chodí. A nechápu strategii obsazování všelijakých polodementních rapperů do rolí velkých frajerů a borečků... to asi proto, aby do kin chodilo hodně polodementních barevných teenagerů. A závěrečný souboj je jedním z nejblbějších a nejhůře natočených závěrečných soubojů horrorové historie. Děs a bída, jedna hvězda za začátek a za Katee. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • Trailer k filmu byl zveřejněn 26. dubna 2002, tedy v den, kdy měl v Americe premiéru film Jason X (2002). (Stocki)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama