Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by to bol nebol Rocky, tak sa jedná o čistý podpriemer. Avšak, Mr.T ala boxer samotár je neuveriteľná kopa muskularity, proti ktorej mi hlavný hrdina pripadá ako malinkaté sústo kuraciaho mäska, ktoré ani nie je hodné súboju jeden na jedného. A preto dávam tretiu, samaritánsku hviezdu. No niesom to ja dobrák?.) mrk ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Příběh ne tak promyšlený a dlouhý jako v předchozích dílech, ale přesto to má co do sebe. Je zde více zápasů, hlavně ten konečný se hodně povedl, ikdyž je kratší, nebot Rocky protivníka dostane neuvěřitelně v třetím kole. Tréning s Apolem je skvělý, nostalgie tu také je, hudba opět dokonalá. Trošku bych ale fakt přidal tak 20 minut filmu a něco příběhově bych doladil, ale to je detail. Hodnotím 92% = ***** ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Rocky nepotřebuje nejlepšího soupeře, stačí, když bude v poklidu neustále obhajovat svůj titul. Rocky to samozřejmě neví, myslí si, že je skutečně nejlepší a bez obav přijme výzvu Clubbera Landa, jehož existence mu byla úmyslně zatajována. Chce dát Clubberovi za uši za jeho nevymáchané kecy, ale brzy sám pozná jaké to je, když s ním rozzuřený buldozér vytře podlahu v ringu. Nezbývá než vstát ze země, zlehka potrénovat, napapat se syrového masa, vletět do ringu a složit na zem černého vzteklouna. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jakmile se mu otevřeš, to hovado tě zabije. To přece normální člověk nedělá - stát a nechat se mlátit do hlavy." Já s tím poměrně souhlasím, ale dovolil bych si podotknout, že normální člověk nevleze do ringu s Clubberem Langem ani s Hulkem Hoganem. Já tam třeba nevlezu vůbec. To si radši pustím film, ve kterým je hrdina na vrcholu, spadne na dno a pak zase vyleze na vrchol. To zní ukrutně originálně. Ale vážně - zcivilizovanej Rocky v otevřeným souboji s pankáčským opičákem mě celkem bavil, stejně tak dobročinná akce a taky tady poprvé zazněl můj oblíbenej song Eye Of The Tiger od Survivor, takže to zase nemůže být tak špatný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rocky III je jako rána pěstí. Nádherně ilustruje přechod z chmurných a dramatických sedmdesátek do rozjásaných, veselých a ano, i pozlátkových, osmdesátek. Drama je pryč, teď je to zábava (dobře pojaté i v samotném Rockyho tréninku, není překvapivé, že mu poprvé Clubber Lang naklepal ten jeho neforemný ksicht). I Rocky samotný je najednou jiný. Snad dospělý. Ale ta osmdesátková atmoška je až strhující - videoherny, hudba, Adrianiny účesy a kulervoucí Hulk Hogan. Paráda. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Pôvodne "Superstar" Billy Graham bol zvažovaný na rolu Thunderlipsa (Velká Tlama), ale nakoniec bol na túto úlohu považovaný ako príliš starý. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama