Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (57)

Aleix 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy ... na VHS se nám dvanáctiletejm parchantům porna nedostalo , internet nikde , tak tu byl Deathstalker a peříčko na Nově. Fantasy kravina (asi) ani jsem to neviděl celý , ale Válečník Deathstalker co deset minut filmu přefiknul nějakou kost. Jeho kopí bylo víc v permaneci než jeho meč .... Nostalgie :-) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Ultimátní fantasy trash plný nahoty, bizarností a krve. Příběh je prostý, válečník Deathstalker, který se živí zabíjením a kradením, vyrazí za pomoci staré čarodějnice na cestu dobra, aby přemohl zlého kouzelníka Munkara. S onou cestou dobra to nebude zas tak horké, protože Stalker není žádný svatoušek a v hrdinství nevidí bůhví co honosného, také mu nedělá problém zašmátrat po nějaké té venkovance, kterou před chvílí zachránil ze spárů jiného bojovníka. K přemožení kouzelníka Munkara musí získat tři věci. První z nich je meč, který Stalker získá bez větších obtíží a mává s ním na všechny strany a za doprovodu vtipných hlášek dekapituje své nepřátele. Pro zbylé věci: amulet a pohár, se musí vydat na Munkarův hrad, kde se čirou náhodou koná turnaj válečníků. Tam Stalkera čekají nejen silní protivníci, ale i zradné intriky démonického kouzelníka. Snímek je čistokrevné béčko, takže herecké výkony tomu také odpovídají. Výprava snímku je ovšem naprosto perfetkní, dobře zmáknuté kostýmy, masky, kulisy, interiéry, exteriéry, prostě vše co má fantasy snímek mít. S vyprávěním samotným a kamerou je to už trošku horší, ale co, jde přece jen o béčkovou jízdu, které divák leccos odpustí. Tvůrci snímku se zřejmě nepárali s ničím a do svého dílka nacpali tolik koz, že by to vystačilo na celé stádo. Spoře oděné dívky musely tvořit nejmíň polovinu komparsu. Souboje jsou celkem zajímavé, dostatečně krvavé a nepostrádají jistou dávku vtipu. Všechno dohromady tvoří proklatě zábavný koktejl, který si zaslouží, alespoň od hltače béček, plný počet. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda dílo!!!! No hlava mi to nebrala, ten film se nedá brát vůbec vážně a já jen doufám, že to bylo zamýšleno jako nějaká erotická sebeparodie nebo co ... Je to tak blbé, až se u toho člověk fakt pobaví. Deathstalker se měl jmenovat spíš Sexstalker, protože víc souloží než bojuje. 3/4 filmu jsou vlastně jen přehlídka fakt pěných holek, který mají zásadně kozy, kozičky a kozénky neustále venku. Přehlídka prcin a koziček, kozičky a prciny ... Do toho nulovej příběh, hlavní hrdina řekne 4 věty za film. Ale jsou zde neuvěřitelně vtipný vychytávky, občas nějaká gore-scéna ... Každopádně tento film je EROTICKÝ zasazený do nějakého fantasy světa, nic jiného to není ... Hodně zvláštní záležitost, ale doporučuju!! Já se bavil náramně ... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Fantasy film, ktorý si budeme spomínať hlavne neobvyklému mixu surovosti a prehnanému počtu (a úrovni) nahých scén. Základ príbehu nie je taký zlý – dalo by sa z toho dostať viac. Ale len v rukách lepšieho režiséra a profesionálnejších hercov by z toho mohol byť zaujímavejší výsledok. Pre takýto film až príliš dobré hudobné pozadie. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama