Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele DaweForeman k tomuto seriálu (2)

Star Wars: Vadná várka (2021) 

Plnohodnotné pokračování animovaných klonových válek. Příběh se zaměřuje na speciální klonovou jednotku 99 a příběh navazuje přesně na konec série klonových válek, kdy tu máme vyhlášení kódu 66 a počátky nového impéria. Objeví se tu několik starých známých postav nejen z klonových válek, ale také i z rebelů nebo Mandaloriana. Obecně bych to viděl jako vykreslení/vývoj postranních příběhů, kdy se člověk opět dozví něco nového z pozadí hlavního příběhu a obecně to neurazí ani po napínavé a akční stránce. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Tak druhá série je za námi a nesla se tam nějak v ambientním duchu, kdy tu máme záběr několik různých částí. Zaprvé tu máme žoldnéřské každodenní dny hlavní skupiny, pak tu jsou určité politické zápletky, dále pak sem tam nějaké to překvapení v podobě zajímavých setkání nebo rebelskou činnost a pak také psychologickou stránku osamělého Crosshaira ("Střelce"). Každý z dílů má něco do sebe a rozšiřuje povědomí o tomto univerzu, kdy tu máme spoustu dobrodružství, akce a také zvratů. Drží si to tak nějak svou kvalitu a rozhodně se budu těšit na další sérii. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama