Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 8

Recenze (367)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Skoro totožné jako Mentalist, jen místo "okultisty", kterého v pátrání pohání jeho vlastní minulost (vyvraždění rodiny) je tady spisovatel, kterému jsou ti lidi vlastně většinou ukradení (alespoň to tvrdí), ale pátrání používá jako inspiraci pro své příběhy. Fillion je pořád stejně sympatickej, jako když hrál v... kdekoliv, vždycky je sympatickej a hlavně díky němu zvedám celé hodnocení ze 4 na 5. Tohle je opravdu oddechový seriál, u kterého se pravděpodobně pobavíte, odpočinete si a zároveň se nebudete cítit jako guma, že koukáte na nějakou stupidní pikačuovinu... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Někdy stačí k úspěchu opravdu málo.Vemte sympatického neotesaného řízka,který se živý psaním detektívek a jeho ego je větší než Nicolase Sarkozyho,hoďte ho na krk prací posedlé,citově odměřené,tvrdé a sexy policistce.Nechte je společně rešit případy,jeho hláškovat,jí nechápavě kroutit hlavou,nechte jim průběžne ukazovat a měnit jejich charakter aby mohli diváky nechat v napětí kdy si konečně vyznají lásku a máte zaděláno na další super seriál,který sice klišoidně kopíruje styl Bones,Live,Dempesyho a McPeacové atd. ale prostě funguje.Tohle je to co řikám pořád,jak mile má seriál sympatické obsazení je to půlka úspěchu a hašteření mezi lehkovážným charismatickým týpkem a odměřenější ženštinou po jeho boku prostě funguje vždycky. 80%. ()

Reklama

kikuka 

všechny recenze uživatele

Je funky sledovať vlastne variáciu na X-Files, teda, čo sa týka postáv: racionálne a logicky situovaná ženská postava, oproti nej "fikcionalista", dvaja spoluhráči a dokopy fasa tím. Šarmantné, vtipné, hravé, chytľavé bez toho, že by si robilo srandu z prípadov, ktoré sú predmetom vyšetrovania, nech sú už akokoľvek bizarné. Som naozaj zvedavá, ako dlho sa podarí udržať hranu medzi hlavnými postavami iskrivú a do akých rozmerov mi Nathan popriberá. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zamilovala jsem se do Stany Katic. Je naprosto dokonalá, krásná, má skvělé vlasy. A jako postava Kate Becketová chytrá, vtipná, ale zodpovědná a skvělá policistka. Jednotlivé díly jsou hodně rozmanité. Jeden díl je o možné 3. světové válce, další o teroristech. Další naprosto o ničem. A posléze zase o brutálním sériovém vrahovi. A jako bonus škádlení Kate s Castlem. A nesmím zapomenout na Castlovy dceru, opět s naprosto dokonalým účesem, a úžasnou matku. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál pevně rozkročený mezi spisovatelskou praxí a detektivní prací. Mezi ústřední dvojicí to jiskří, Fillon aka Castle je neodolatelně šarmantní, případy jsou řádně zapeklité a nikdy není úplně všechno jisté... a já se nemůžu dočkat další epizody. Přidávám pátou za českou epizodu s velice nezřetelným : "ubocha eliška" a krásnou reminiscenci na Firefly v haloweenském díle. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • V 19. díle 5. řady s názvem "The Lives Of Others", celkově 100. epizodě, se objeví také tvůrce seriálu Andrew W. Marlowe a jeho žena Terri E. Miller. Vidět je můžeme ve scénce, kdy Castle (Nathan Fillion) pozoruje dalekohledem byty v protilehlém domě. (macuzuz)
  • V 6. epizodě 2. série má Jon Huertas na halloweenské párty kostým/uniformu vojáka ze seriálu Generation Kill (od r 2008), kde hrál seržanta Poka Esperu. (ČSFD)
  • V každém díle první série můžete zahlédnout detektiva Kevina Ryana (Seamus Dever) s jedním z Castlových románů v ruce. (Ajka1)

Reklama

Reklama