Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Seriál Will a Grace je seriál, ktorý mi otvoril oči. Otvoril mi oči vtom, ako sa všetky tieto dvadsať minútové sitcomy podobajú s jednotlivými časťami. Tie isté fóry, tie isté hlášky, prostredie či situácie, ako napríklad v Priateľoch, Dharme a Gregovi, 2a pol chlapa... Nemôžem povedať, že som videl všetko. Videl som len jednu časť, aby som sa dostal do obrazu, zapamätal si hlasy jednotlivých postáv, ich charaktery a postoje. Avšak ďalších dielov som mal pustených v lište, aby som sa bavil práve na hláškach. A naraz prišlo to spomínané cvaknutie. Takže aké prostredie sa toči stále dookola, a aké časti som asi videl? Tak zásnuby, svadba, pohreb, hľadanie práce, a samozrejme bar mitzvah ...niekoľko narážok na gaysex (a to je asi jediné špecifikum), sex, sex, sex záverečný fór počas tituliek a logo spoločnosti. Ja ako zakomplexovaný radikálny homofób nad dve hviezdy ísť nemôžem. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Sice hodnotím po první sérii a několika namádkových dílech z jiných sérií, ale i tak musím říct, že jsem velmi zklamán. Já se u toho prostě nesměju a to u sitcomu není úplně žádoucí. Typicky trapný americký humor, který mi nesedí, spíš mě rozčiluje, protože uráží inteligenci každého diváka. Krom toho chybí nápaditý děj a tak dále. No zkrátka mi tohle nesedí. Své kvality to jistě má, ale já je prostě nedokážu ocenit. 20% = 1/5 ()

Reklama

Lenii 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na odreagování. Strašně moc se u něj nasměju a relaxuju. Řeší se tu denní problémy, ale ne nijak zvlášť nudným způsobem. Jsou odlehčeny, ale i tak vyřešeny. Vztah Willa a Grace, kdo by něco podobného nechtěl? Výborné přátelství. Rozumí si bezeslov. Až na to Gracino občasné, ale i tak časté ječení je to výborný seriál. Pár posledních dílů mě zklamalo, ale i tak seriál u mně uspěl. 90% ()

KlárkaD 

všechny recenze uživatele

Na počátku jsem si asi jako většina těch, co dávají špatné hodnocení myslela, že je to ta největší kravina pod sluncem. Ovšem dala jsem téhle čtyřce šanci a co se nestalo? Stali se mými nejoblíbenějšími seriálovými postavami. Všechny díly jsem viděla už asi milionkrát, ale stejně jako u Přátel se mi nikdy neokoukají a můžu se na ně dívat pořád dokola a dokola. Zbožňuju. A díky, že jste! ()

Miguel 

všechny recenze uživatele

Naštěstí už ho tak často nevidím ( naštěstí pro hodnocení serialu ). Když na Primě začínal, dal jsem mu s klidným srdcem tři hvězdičky - teď tu druhou má jenom proto , že nerad razantě měním svá hodnocení ( a proto, že vidím jeden díl z deseti a říkám si, že mám jenom velkou smůlu na díly ). Jinak bez nápadu, vtipu . . . - prostě všeho toho, co má sitkom mít ()

Galerie (1 902)

Zajímavosti (44)

  • Ve dvanácté epizodě páté série seriálu („Field of Queens“) si majitele restaurace a svůdníka Mila zahrál Andy Garcia. (JoranProvenzano)
  • V osmé („Marry Me a Little“) a deváté epizodě páté série seriálu („Marry Me a Little More“) si samu sebe zahrála americká novinářka, televisní spolupracovnice a spisovatelka Katie Couric. (JoranProvenzano)
  • Jediné postavy, které v díle 4x25 promlouvají, jsou čtyři hlavní hrdinové. Po dobu celého dílu vedou Will a Grace jeden dlouhý dialog, který je prostříhávan dvěma různými monology Karen a Jacka. (Tom Riddle)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama