Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný film, který hraje na všechny emoční romantické struny v každém divákovi a hraje na ně opravdu příjemně a jemně. Žádné zbytečné tlačení na pilu, ale postupné rozehrávání příjemné hry o dvou lidech co se milují a nejde jim to nepřát. Mandy Moore je zlatíčko ameriky a na rozdíl od Jessicy Simpson jí nestouplo nic do hlavy(ani do prsou) a zůstává svá, příjemná a hezounká. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

A Walk to Remember is a movie to remember💙!!! Jeden z mojich najobľúbenejších romantických filmov. Videla som ho aj v kine a potom ešte niekoľkokrát doma. Kúpila som si ho vtedy na VHS, čítala som aj knihu a ešte som si pozháňala aj soundtrack a tiež aj CD s piesňami Mandy Moore. A neskôr ďalšie a ďalšie knihy a filmy Nicolasa Sparksa. Film ma len výnimočne dokáže rozplakať, ale tento to dokázal! A keď ste si aj vy obľúbili Mandy Moore, vrelo odporúčam seriál This Is Us, kde už zrelá žena Mandy hrá mamičku trojčiat. A Walk to Remember je dobrý štart, ale This is Us je jej životná rola. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerný film, ktorý ocení mladšie publikum teenagerov. Príbeh tohto romantického filmu je všedný a v závere pôsobí ako klišé, no predsa len ma niečim zaujal. Hlavná dvojica je veľmi sympatická, medzi hercami je chémia a divák im drží palce, aby našli šťastie. Scenár nie je prehnane sladký (čo je len plus) a soundtrack je pekný. Všetky slabšie momenty striedajú tie lepšie, ja som sa bavil, čisté štyri. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Absolutně sem nepochopila tak vysoké hodnocení a to z několika důvodů: 1.Hlavní kluk je drsňák, žije pro partu a image, ohlíží se jen na sebe, polomrtvýho kluka (jeho vinou!) nechá být a utíká pryč, no prostě nic, co byste si chtěli nastěhovat domů. A pak spatří ji. Ne, nepadne na kolena. Vysměje se jí. Ona pak něco zahuhlá a bem, je z toho láska jak trám. A děsně jí miluje a na svoje kámoše kašle a je najednou tak strašně hodnej a pozornej a prohlédne jak hloupý a špatný byl. Šikovnej, že jo? a to ani nemusel být ve vězení. 2. Hlavní holka je naivní káča, která furt mele ňáký hovna o bohu a je tak otravná až mě to fyzicky bolelo. S tím svým svetrem a mastňáckou ofinou je jak stvořená pro našeho drsňáka. Poučí drsňáka o tom, jak jí nezajímá co si o ní ostatní myslí aby se pak vzápetí téměř složila, protože nějaká buchta přišpendlí obrázek její hlavy na obrázek ňáký kočky ve spoďárech. 3. drsňákův problém s tatíkem mě vyloženě iritoval. Hele co je to s těma američanama? Nebudu s jedním z rodičů mluvit, protože se rozvedli. Bůhů, no fakt. 4. Umíráš, tak se vezmeme. Bude to supr. Cože, ty chceš hvězdičku z nebe? Žádnej problém, umíráš, tak já skočim do spaceship a budu tu v cukuletu. 5. A po čtyřech letech, kdy už je naivka dávno pod kytkama se dozvídáme, že drsňák studuje medicínu a má všechny rád a všichni zase mají rádi jeho. No a pak se chytneme za ruce a vyskočíme z okna. Otřesný film u kterého sem byla strašně vzteklá. Jedna hvězda za to, že mám pocit, že existují i horší filmy. A nemyslím, že to je sladké, je to jen hrozně, ale fakt hrozně blbé. Nejpříšernější a nejotřesnější romantický film, který sem kdy viděla. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila JESEŇ V NEW YORKU a NOVEMBROVÁ ROMANCA a teraz to chcete v teenagerskej forme, nech sa páči... Otrepaný príbeh o frajeríkovi a slušňáčke, ktorí si k sebe hľadajú cestu. Romantika celkom fajn, herci prekvapivo dobrí... ale to klišé!!! Film sladký a výchovný až to zabolí, kde všetko poukazuje nato, že treba veriť a treba sa polepšiť... Nájdete to aj pod názvom (asi nie moc oficiálnym) Škola pocitov... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Nápad na vytvoření postavy Jamie Sullivanové a některých událostí z knihy/filmu pochází od sestry Nicholase Sparkse Danielle Sparks Lewisové (které je věnována kniha i film). (HellFire)
  • Román je zasazen do roku 1958. (HellFire)
  • Auto, ktoré mal vo filme Shane West sa tomuto hercovi tak páčilo, že si ho kúpil za 5000 dolárov. (ladko)

Reklama

Reklama