Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Koda 

všechny recenze uživatele

Konečně díl, který má hlavu a patu. Po slabém druhém díle tu máme příběhově poutavý poslední díl, kdy se Aladin pozná se svým otcem, který je překvapením králem zlodějů. Zažívají různá dobrodružství, spoustu překážek a poznání, jestli se otec má vydat cestou k vytouženému zlatu, nebo zůstat se synem. Tento film má spoustu vtipných "easter eggů" díky Džinovi, který se na tu danou scénku filmu převlékne za někoho, kdo s tím má něco společného, když je rozsudek, tak se převlékne za soudce, když je nějaký problém, tak za Pumbu - Hakuna Matata atd. bavil mě celou dolu a nikdy ty jeho fóry mě nepřestanou bavit, prostě typický Džin. Nesmím zapomenout ani spoustu vytvořených písniček, které zřejmě nezůstanou moc v paměti, ale perfektně obohacují děj filmu, když je svatba, když Aladin vzpomíná a nakonec tak jak začala píseň, tak taky trilogicky skončila Arabská noc. Tady vidíte přátelé, že když je správný děj, a nehází se vše páté přes deváté, tak to má ten správný šmrnc a člověka to potom baví. Akorát ten Sa'luk si myslím byl příliš slabý a možná by bylo lepší si s ním víc hrát. Takhle prohrál jeho souboj hrozně rychle. Co mě ale celkem překvapilo je to, že se Jafar vůbec neukázal a u zlodějů si myslím by měl celkem konkurenci. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jafarův návrat sice oči netrhal, ale svou vynucenost také příliš nezakrýval. Oproti tomu král zlodějů je o nějaký ten kousek příjemnější a i příběhově přirozenější. Hlavně se ale dostavuje nový záporák, protože soupeřit do třetice s panem vezírem už by zkrátka nefungovalo. Celý příběh kolem Kasima a pestré party mordýřů je i ve své jednoduchosti solidně odsýpající a i písně tentokrát zůstanou v hlavě pár dní po zhlédnutí. Na lepší hodnocení to ale kvůli předvídatelným klišé pořád není. Díky závěrečnému menšímu pocitu uzavření trilogie ale hodnocení sahá nebezpečně blízko 70-ti %. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uvod byl hodne plytky; naplneny novyma a ne moc zajimavyma pisnickama. Moje pritelkyne ztratila zajem jeste pred koncem te prvni - uvodni pisne. Ja jsem to nakonec dokoukal a musim rict, ze zhruba v druhe polovine me film konecne zaujal. Melo to zapletku, ktera urcite pusobila zajimaveji nez ta v druhem filmu a hlavne ubylo zpivani.. Dzin byl zabavny a v prubehu filmu mel spoustu narazek na kulturni / filmovy svet devadesatek, coz bylo super. Ale celkovo vzato rozhodne prumer. ()

Elenor 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem se přiklonila k lepšímu hodnocení vzhledem k vynikajícím narážkám na starší disneyovky (a tátu v sukních :-)) a skvělému Johnu Rhys-Davisovi coby Aladinovu otci. Po nepříliš povedené dvojce je Král zlodějů víceméně důstojné pokračování Aladina. Takže: I'M IN! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Během skladby "Pro či ne" Salukův zlatý pařát několikrát zmizí a zase se objeví. Během stejné skladby pak při záběru na poražené zloděje z dálky má bledý zloděj turban nasazený v pořádku, přesto si jej však o vteřinu později rovná. (LaserJet)
  • Píšeň "Arabská noc" od Alana Menkena a Howarda Ashmana byla původně napsána a nahrána pro první film s Aladdinem. (LaserJet)
  • Během soubojů při svatbě zlodějská trojčata udělají věž a drží měsce. Horní drží červené, prostřední modré a spodní fialové. Když však Aladdin máchá holí, aby je shodil, při posledním máchnutí drží horní modré a prostřední červené měšce. (LaserJet)

Reklama

Reklama