Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Firemnímu nováčkovi, tzv. hackerovi - počítačovému pirátovi se při práci s počítačem v jedné významné korporaci povede něco téměř nemožného - nabourá se do databáze bedlivě střeženého podnikového superpočítače. Přitom náhodně objevuje výborně promyšlenou machinaci, která může vést až k vážnému ohrožení životního prostředí. FBI je mu v patách, ale jeho hlavním nepřítelem je duševně nemocný superprogramátor. Stvořen k zločinu nedává nic v sázku. Mladý pirát a jeho přátelé zahajují bitvu v počítačovém prostoru - za svoji záchranu a odvrácení světové katastrofy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Pokud to mam brat s nadsazkou-je to blbost. Pokud to mam brat realne, je to totalni blbost. Vse co se ve filmu ukazuje jako hack je nesmirne smesny. !Ti co nevideli, nectete dal! To co me dokazalo opravdu rozesmat je jen to, jak pikolik prinesl panu senatorovi kreditku{zlatou American Express] a v klidu mu ji rozstrihl. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Koukat na tenhle film v roce 2014 pro mě bylo docela náročný :D :D Chápu, že to byl hodně veliký extrém - ať už se to týká oblékání a celkově navození atmosféry skvělých a nejlepších hackerů na světě, ale bylo to strašný :D :D Sexuálně nabitá Jolie, která tam sváděla svého "manžela" a všechny ty nové technické vymoženosti a příšerné oděvní kreace :D Nejlepší pro mě byl Matthew Lillard, který pro mě "vyčníval" nade všechny :) Ale je to fakt hrůza :) Nikdy více, i když vidět to o 10let dříve,tak by to v pubertě jistě byla jiná podívaná. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Jak to říká Shadwell: Yeah Yeah Yeahs ! Mým zločinem je zvědavost. Žádné dobro a zlo není, je jen zábava a nuda. Jo, cítím se trochu jako Bůh - řekl satelit na orbitě. Ne, já se cítím jako Bůh - řekl internet. Ne, já se cítím jako Bůh - řekl Bůh. Ne, já se cítím jako Bůh - řeklo si Já, protože nebyl nikdo, kdo by vůbec byl. A Já také není - řeklo si Já a zapnulo si telku. Hackeři, piráti a anarchisti všech zemí, spojte se! Hranice jsou jen dočasné a relativní a kulturní a intelektuální informace patří všem a nikomu. Hraj s nejlepšími, umři jako poslední. ___ Duch 90´ jak na dlani a operating system shell jako Grid v Tronu. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Dobrý soundtrack, ten je na tom všem nejlepší. Ovšem samotný film mi taky nevadil, sám nemohu posoudit jak se chovají hackeři ve skutečnosti, takže nebudu říkat, že tam byly nesmysly. A vzhledem k tomu, že dneska jsou počítače a vše kolem ncih, úplně o něčem jiném, bylo by to i nefér. Beru to spíš jako film o mladých lidech, kteří se, zajímavým a adrenalinovým způsobem, snaží zahnat nudu. Matthew Lilliard je správnej pošuk, to se musí nechat. Jinak co se tyká Angie, tak jí slušejí víc dlouhé vlasy, než tyhle divně krátce střižené. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Je těžké najít holku, která by se mi nelíbila, ale Angelina je vskutku ohavná. Zcela zhovadilý děj ji bez problémů překoná. A to se ani neptám na to, kde malý děcka seženou vybavení za desetitisíce dolarů. Hvězdička ze soucitu a za grafické stvárnění 3D systému, i když bych chtěl vidět jk by na tom někdo skutečně pracoval. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Školní scény se natáčely na střední škole Stuyvesant v New Yorku, zbytek pak v jejím okolí ve čtvrti Tribeca na Manhattanu. (Terva)
  • V rámci propagace filmu byly založeny reklamní a zábavné internetové stránky z názvem "Internet Liberation Front". (Terva)

Reklama

Reklama