Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Friday, 13/08/1993, „Ahoj Wednesday ! Pamatuješ, jak jsem Ti v dopise po prvním díle vaší Addamsovy rodiny prozradil, že Tě v druhém díle zlí rodiče šoupnou na tábor...? Vidíš, měl jsem pravdu. Ale viděl jsem, že sis to náramně užila, stejně jako v jedničce. Už věříš, že díky mé chorobě ( kinofilii ) vím, co Tě v budoucnosti čeká? Těšíš se, až se ocitneš polonahá V řetězech, jak jsem Ti psal minule ? A chtěla bys znát i jiné roztomilé zvrácenosti, které pro Tebe svět filmu připravuje ? Nebojíš se duchů? Hloupá otázka, viď :-) Tuhle mi Casper říkal, že už se na Tebe moc těší. Tedy ne na onom světě, zatím na tomhle... Ale pak ti uteče Ta zatracená kočka... To bude fakt hrozný... Ta role v tom remaku. No co, nikomu se nemusí povést všechno. O pár let dříve, než půl filmu proležíš nahá na pitevním stole před Liamem Neesonem (jak už jsem Ti psal minule), zažiješ Ledovou bouři, tentokrát naštěstí přiměřeně oblečená. Tedy až na ten poklopec riflí - „ukážu ti svou, když mi ukážeš svýho“ To víš, to jsou ty nástrahy dospívání :-) A pak už to bude v sexu lítat - Všichni moji muži (vlastně Tvoji muži) by mohli vyprávět! Taky bohužel začneš z mladické nerozvážnosti kouřit a čeká Tě Osudová sázka o 200 cigaret. Ale neprozradím Ti, jestli ji vyhraješ. Co Ti prozradím je, že výlet do místa s nevinným názvem Ospalá díra si určitě užiješ, má milovaná morbidní holčičko... Budou se tam kolem Tebe kutálet lidské hlavy v uspokojivém množství – já jsem napočítal sedmnáct useknutých hlav! Ale prý jich tam bylo ještě víc, říkala vedle „u sousedů“ koza261972... Jo a prosím Tě, Wednesday - jestli si chceš pořádně užít strach a hnus ;-), tak si v roce 1998 zajeď do Las Vegas... Abych se rozloučil nějak optimisticky - jak říkal Tvůj táta mámě Morticii, když ji trápily starosti: „Miláčku, nemuč se! ... To je moje práce...“ S pozdravem Tvůj fanda až za hrob. Pavel “ ___ Kdysi jsem s Christinou Ricci četl rozhovor, že nezávislé filmy jsou sice fajn, ale prd placené, tak doufám, že už si finančně polepšila. Nerad bych, aby má sladce mrtvolná láska musela z hladu jíst krysy, netopýry a pavouky. Rozhodně ne beze mě ... ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já dvojku vždycky měla radši než první díl. Protože jak se říká: šlape jak švýcarský hodinky… a to od začátku až do konce, je záživná a hlavní představitelé perlí jednu hlášku za druhou, hlavně Christina Ricci - "Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." xD ) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)
  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)
  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno