Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Recenze (436)

klapqua 

všechny recenze uživatele

Ach áno, túto rodinku ja veľmi móžem. Seriál mám síce kapánek rada, ale nepohrdnem ani týmto, ani druhým dielom filmu. Vždy som tak tajne snívala, že som súčasťou ich rodiny, že mám taký skvelý veľký dom a tú nádhernú záhradu... som cvok čo miluje morbidity a čierny humor... no napriek tomu všetkému mi tu čosi chýbalo, vadilo... ale nech... síce za tri hviezdy u mňa, ale film si pozrem rada vždy keď beží v tíví ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Už jako malý jsem tuhle komedii hltal. Jako větší jsem pochopil i věci, které jsem jako malý chápat nemohl. Co se ale nezměnilo je můj názor na film. Hltám minutu po minutě a nevěřím, že se to někdy změní! ()

mrsin 

všechny recenze uživatele

Takový černočerný humor já rád. Ta perfektní hororová atmosféra a bravurní herecké výkony jsou navíc příjemným zpestřením. 85 % ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Svébytný černý styl humoru je fajn, stejně tak vizuálně se jedná o poměrně originální rukopis, nicméně to je asi vše, co je na tomto kultu zajímavého, alespoň pro mě. Jinak bohužel v podstatě film o ničem a s velmi podprůměrným dějem. Moc nerozumím tomu, proč zrovna na základě tohoto vznikl tak velký fenomén. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia so špecifickým druhom humoru. Ako malý chalan som to extrémne žral. A to najmä vďaka postave strýka Festera, ktorý je mojou obľúbenou postavou i dnes. Christopher Lloyd podal veľmi dobrý herecký výkon. No nie len on, ale aj ostatní predstavitelia hlavných úloh. Film si vždy veľmi rád pozriem. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

"Nemuč sám sebe, Gomezi. To je moje práce." ... Dávno pradávno se tomuto filmu věnoval jeden díl Kinoboxu - už tehdy jsem si byla jistá, že se mi to bude moc líbit. A taky jó ! Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

No nebylo to špatný, ale nebylo to ani nejlepší, dalo se na to však dívat. Rodinka Addamsových je pěkně ujetá a na Wednesday, kterou ztvárnila Christina Ricci, jde na první pohled vidět, že je to neskutečná psychopatka snažící se zabít svého bratra Pugsleyho, kterého ztvárnil Jimmy Workman. Pak je tady ještě jeden šílenej páreček, Morticie ztvárněná Anjelicou Huston a Gomez, kterého ztvárnil skvělý Raúl Juliá. Sledovat ty dva na plátně bylo zvláštní a šílený, když si třeba vyznávali lásku na hřbitově. A pak je tady moje nejoblíbenější postava a tou je Gordon, který mi celý 2 filmy přišel hrozně povědomej,. až pak jsem si uvědomil, že Gordona hrál jeden z mých nejoblíbenějších herců a tím je Christopher Lloyd, také známý jako Dr. Emmett Brown z jedné z nejlepších sci-fi trilogií pod sluncem. A já vůl ho nepoznal ani v jednom filmu, teď už však vím, že ho hraje legendární Christopher. A humor byl taky skvělej. A Ruka byla taky skvělá postava, pokud by se tomu tak dalo říkat. 8/10 Solidní pytlovina se skvělým Christopherem Lloydem. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Filmová verzia Rodiny Addamsovcov je vyvrcholením snahy zachytiť príbeh tejto neobyčajnej strašidelnej rodiny na celuloidový pás. Skvelá produkcia a vynikajúce herecké výkony stelesnili Addamsovcov a ich život naplnený láskavým zvráteným humorom. Každý gag je originál a každé gesto je plné šarmu a noblesy zavinuté do nežnej hrôzy a v tomto filme nastavuje zrkadlo ľudskému mamonu a podlosti. ()

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama