Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Změna scénáristy určitě nebyla změnou k lepšímu, děj třetího dílu série se mi zdál tak nějak roztříštěný a kostrbatý. Zatímco všelijaké dějové zvraty jedničky a dvojky mě bavily, tady už jsem z nich byl chvílemi trochu zpitomělý. Nemělo to zkrátka už takovou šťávu, takový tah na branku. I když to není vůbec špatný film, kvality svých dvou předchůdců zdaleka nedosahuje. Nicméně je v něm dost podařených momentů i žertů (vlastně je to spíš komedie, než horror), pár dobrých narážek, jedna princezna, a já si dlouho říkal, že mu dám za čtyři. Ale pak mi došlo, že ke konci už jsem se malinko nudil a že ta čtvrtá hvězda by se pouze nesla na vlně mé velké obliby předchozích dvou dílů. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha vystískať s tejto série čo najviac dopadla strašne úboho. Trojka je maximálny zabiják ale nie tak že by vás vystrašil skôr si v každej druhej scéne budete hovoriť WTF??? Craven natáča stále rovnako a v scénach ako ateliéry sa mu to vyplatí ale inak je to ubohosť, či už po hereckej, scénaristickej aj režisérskej stránke. Postavy sú rovnaké a ďalší vývoj nehľadajte. Dôležité je že všetky sa chovajú iracionálne. Keď som dopozeral dvojku napadlo ma že v trojke to bude nejaký rodiný člen a samozrejme to bol Sidneyin brat. Síce som nevedel kto to bude ale finále ma skôr rozosmialo ako šokovalo. Úplne vážne všetci vrahovia vyzerajú ako tupci. TO znamená že finále vá skôr rozosmeje ako vystraší a to už nie je v poriadku a celkovo pozerať sa dve hodiny na to isté , na ten istý štýl pátrania hlavných postáv a celkovo je už únavné a hlúpe. Ale celkovo ma potešila rolička Poseyovej ktorá je vtipná, Smith a Mewes ako Jay and Silent Bob ktorých scéna je super, tiež Carrie fisherová, kde sa neodpustilo trocha si kopnúť do star wars no a nakoniec malý štek mŕtvého Kennedyho ktorého rozbor scény bol opäť skvelý a mal niečo do seba. No a tá druhá za to že som to dopozeral a predsa len Craven mal svoje momenty aj v tomto filme. Najslabší aj najhlúpejší diel. A ja len dúfam že to s tou 4 nemyslia vážne. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Dost trapný oproti předchozím dílům. Parodování sebe sama nefunguje, Neve Campbellová je šíleně otravná a to "překvapení" na konci, to mě fakt dostalo. Kdyby byl příště vrah oranžovej mrož v podání Marlona Branda, ani bych se moc nedivil. Druhá hvězdička je nostalgickou vzpomínkou na relativně kvalitní jedničku... ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to přesně včera, co jsem dal "odpad!" poctivému akčnímu béčku za to, že bylo neuvěřitelně blbé. To jsem ale ještě netušil, že hned den na to uvidím něco ještě daleko ohavnějšího a nicotnějšího. Tohle bych od Cravena jako režiséra nikdy nečekal, od této chvíle ho absolutně přestávám respektovat. Z tohoto filmu, jestli se to tak dá nazvat, jsem si odnesl, kromě znechucení, názor, že nejhorší není snažit se něco vytvořit, co se ale nakonec nepovede a skončí ve sračkách. Nejhorší je jít natočit něco, o čem už předem víte, že to bude sračka, která ale vydělá na svém vydobytém jménu a na teenagerech, kteří si ten film koupí nebo na něj půjdou do kina. Nejhorší je natočit odpad jen pro peníze. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Třetí díl jedné uvřískané série je za mnou a já jsem i teď celkem spokojený. Potěšily mě hlavně ty dokonalé mini roličky (např. zde máme Jaye a Boba z Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, Carrie Fisher, která paroduje sama sebe) a fakt, že jsem se ani vteřinu nenudil. Nicméně ty "zvraty" ve scénáři jsem už ani já nevydržel, a proto dávám tomuto filmu 80 % s tím, že jsem zvědavý na ta nová pravidla, která se na nás chystají… kdo zařve příště? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Menšiu rolu Biancy Burnett si zahrala Carrie Fisher, ktorá hovorí, že nestvárnila postavu princeznej vo Hviezdnych vojnách. (Shakers)
  • Tržby v severoamerických kinech dosáhly 89,1 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 161,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama