Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na komedii málo vtipné, na detektivku příliš absurdní. Začátek mě vtáhnul, přestože to bylo od první minuty celkem bizarní, nemohla jsem se odpoutat od obrazovky. Bohužel, jak film plynul, stával se víc a víc chaotickým a překombinovaným. A u zdárného konce se dostavilo zklamání, že nepřišlo nějaké nečekané odhalení. Kdybych tedy měla celé Kiss Kiss Bang Bang shrnout jedním slovem, tak je to jednoznačně "divný". Převažují tedy rozporuplné pocity. Kultovní hlášky, o kterých jsem četla v komentářích, se nekonaly. Celý scénář mi připadal hrozně nesmyslný, kdybych většinu scén sledovala s vypnutým zvukem, pak o nic nepřijdu. Jediná hláška, která mi utkvěla v paměti byla "Nebojte, viděl jsem Pána prstenů, tenhle film nebude mít sedmnáct konců." Downey křečovitý, Kilmer nevýrazný a Monaghan to jediná herecky trochu zachránila. Navzdory všem vypsaným záporům však musím uznat, že na tom filmu něco je. Snímky, které se neberou vážně a jsou natočeny s jistou dávkou sebeironie nemusím, ale občas to bylo celkem zábavné. Asi jako kniha s průměrným příběhem, ale čtivě napsaná... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nejsme hodnej a zlej polda. Já jsem buzík a on je z New Yorku." Počůraný mrtvoly mne většinou nepřivádějí k extázi, ale smolař Harry, krásná Harmony ve vánočním balení, suše hláškující Buzík Perry a Robocop padající z balkónu jsou přesně těmi originálními ingrediencemi, který by měla povinně obsahovat každá kriminální komedie. Možná bych tedy snesl přímočařejší tah na branku a také bych ocenil čas na vzpamatování mezi jednotlivými hláškami, ale to bych od tý šílený jízdy chtěl asi moc. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Před pár lety (2007) mě to, soudě podle hodnocení, asi moc nenadchlo. Pravda i dneska jsem byl z úvodu trochu rozpačitej, ale pak se ukecanej Downey vmžku změnil v klasicky zábavně ukecanýho Downeyho, Kilmer nebyl ten opruz jak v Traveleru a Michelle byla nejen sexy, ale i sekundovala v zábavě i dalším. Tohle trio si sedlo skvěle. Pak tu máme krimi zápletku, která se tak zamotává, že jsem se místy ztrácel, ale baví mě; přidám špetku romantiky, místy nějakou akci, vše protkané nenásilným humorem, dokonce i ta zpočítku lehce otravná huda jak z 80. začala být příjemná a máme na světě příjemnej filmovej zážitek. # příběh 7 | hudba 6 | humor 5 | akce 4 | napětí 3 | pustil bych si znovu 7 ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Výborné hlášky, sarkasticky černý humor (useknutý palec či pavouk lezoucí do podprsenky hlavní hrdinky jsou nezapomenutelné scény) podobný tomu v Odplatě s Melem Gibsonem a nejlepší vypravěč, na jakého jsem snad kdy u filmu narazila, v podání extra mega úžasného Roberta Downeyho Jr. Ale jinak samozřejmě také film, jehož posláním je připomenout vám důležitost přátelství v lidském životě. "Policajti ti určitě uvěří, že si zlomila vaz dřív, než jsi ji střelil do hlavy." 9/10 ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se štábu, všem hercům a hlavně režisérovi, protože snad poprvé není vina na jejich straně, ale na mé. Můj mozek asi nestačil zaznamenat všechny logické spoje a ke konci se mi začal vařit jako květák potopený v hrnci. A nebo to bylo tím, že mé IQ holt nezvládlo takový logický nápor a rozhodlo se to všechno sabotovat. Zkrátka jsem ten film absolutně nepobral. Ovšem co se týče originality mám všecky orgány zvedlé do nebe a co se týče Roberta Downeyho jr. mám z jejho herectví naprostý respekt. Viva la gangsterka.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Ve studiu Warner Bros původně uvažovali o větším rozpočtu filmu, který zahrnoval honorář pro Harrisona Forda. Ten si to ale později rozmyslel a roli detektiva po něm zdědil Val Kilmer. (imro)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama