Reklama

Reklama

Chlapi sobě

(seriál)
USA, (2004–2005), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Eric Speier

Hrají:

Keith Carradine, Erik von Detten, Andrew Eiden, Shaun Sipos, Evan Ellingson, Jason Dolley, Vincent Ventresca, Autumn Reeser, Mel Gibson, Kate Walsh (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Paulie2 k tomuto seriálu (1)

Chlapi sobě (2004) 

Velmi příjemný a oddychový sitcom. Nic převratného, ale přesto ke 3 hvězdičkám musím přidat jednu, a to za český dabing. Ladislav Županič namluvil otce opravdu skvěle, škoda, že děti nejsou tak dobře nadabovaní. Sitcom jako takový není žádným veledílem, ale po dlouhém a náročném dni je ideální volbou pro ztrátu 20 minut u televize. Já jsem si těch 19 dílů užil a občas se i zasmál. 4* ()

Reklama

Reklama