Reklama

Reklama

Chlapi sobě

(seriál)
USA, (2004–2005), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Eric Speier

Hrají:

Keith Carradine, Erik von Detten, Andrew Eiden, Shaun Sipos, Evan Ellingson, Jason Dolley, Vincent Ventresca, Autumn Reeser, Mel Gibson, Kate Walsh (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Dusty56 k tomuto seriálu (14)

Chlapi sobě (2004) 

Seriál, který je z nepochopitelných důvodů dost nedoceněn. Bavil jsem se skvěle u každého dílu, rozhodně víc než třeba u podobného Krok za krokem nebo u jiných sitcomů jako New girl, 6.-12. řada seriálu TBBT nebo i u většiny dilů HIMYM. Zkrátka: až tak moc lepších sitcomů není, pokud máte rádi tenhle žánr, tak se musíte bavit. ()

Pilot (2004) (E01) 

První polovina slabší, ale zbývajících 10 minut, potom co přestali uklízet, jsem se bavil jak u nejlepších epizod nejlepších sitcomů. Obsazení jsou sympaťáci. Nejlepší hláška: "Došli mi trenky." "Tak si je obrať naruby, takhle ti každý vydržej čtyři dny." "Snad dva dny, mají jen dvě strany." "Ne, čtyři - jedna, dva, tři a čtyři." ()

Tutoring (2004) (E02) 

Ještě o něco lepší než pilot, protože tady to šlape už od začátku. Nejlepší hláška: "Neumíš šplhat?" "Ty taky určitě něco nedovedeš." "Nedovedu pochopit, že neumíš šplhat." ()

Almost Men in Uniform (2004) (E03) 

Další skvělá epizoda, možná o trochu slabší než ta předchozí (hlavně rozjezd má tentokrát slabší), ale minimálně stejně dobrá jako pilot. Nejlepší hláška: "Kluci, budu mít dítě." "Tak tím si můžeš být jistá." ()

Nick Kicks Butt (2004) (E04) 

Nejlepší epizoda, hlavně díky tomu začátku. Nejlepší hlášky: "Rocková hvězdo, přiznej se, jsou tvoje." "Přestal jsem kdysi, když shořela garáž." "Nezávisle na tom." ... "Bůra tomu, kdo řekne jméno." "Jsou moje." ()

Car Jack (2004) (E05) 

Slabší než předchozí epizoda, ale stále hodně dobrý. Především ta scéna, kde odvezli verandu. ()

Free Lily (2004) (E06) 

Upřímně jsem čekal, že provedou nějaký lepší vtípek, ale i tak jsem se znovu skvěle bavil. ()

For Whom the Cell Tolls (2004) (E07) 

Další skvělá epizoda, ve které se objeví jako Samovo? (furt si nepamatuju jména) rande Kaley Cuoco, pozdější Penny z TBBT. Nejlepší hláška: "Jen je hezký vidět, jak si užíváš života místo toho, abys seděl každou sobotu doma." "Nesedím každou sobotu doma." "I ten pes chodí ven častěji. A je kastrát." ()

My Two Sons (2004) (E09) 

Parádní epizoda. Ať už strejda hasič v seznamce nebo "příběh" o dvou dětech. ()

The Man Without a Ball (2004) (E11) 

Asi nejlepší epizoda, přitom stačilo jen hodit míč přes plot. Nejlepší hláška:"Takže to že jsme ji ukradli ptáka v pořádku není. A to že tys jí utrhl nohu v pořádku je?" ()

Voodude (2004) (E12) 

Epizoda, kterou dostane na povel Kyle a pes, prostě nemůže dopadnout špatně. ()

Savage XXX-mas (2004) (E13) 

Skvělá epizoda, hlavně kluci na brigádě excelují. Nejlepší hláška: "Hodil jsi sem dárek?" "Jo, pro dítě bez bratra, se kterým si pohraje." ()

Reklama

Reklama