Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (637)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla téměř dokonalá, dvojka už byla horší, ale mně se stejná dost líbila. Trojka je pomalu to samé jako dvojka,akorát je to asi tak dvakrát nudnější. Přitom ta první desetiminutovka je docela dobrá a pasti jako vždy dobře vymyšlené. Jenže pak už se až moc kecá a řeší všechno možný a sem tam do toho skočí nějaká dosti brutální scéna. Prostě jedna velká nuda, která v sérii nepřichází s ničím novým. Nezachrání to ani poslední dost svižná a zajímavě natočená 20minutovka, ve které přijde již tradiční vysvětlovačka a docela důstojné zakončení celé série. Zakončení ale nakonec zase nepřijde, a tak se dočkáme dalšího a zřejmě ještě horšího a brutálnějšího dílu. Ach jo ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak oproti druhýmu dílu už je to pokles směrem dolů Jigsaw se drží silou vůle, ale ještě se rozhodl pozabíjet pár lidí, protože mučeníčko to je jeho potěšeníčko. Film je pořád slušně brutální, ale už mi tu chybí ta kreativita a vymazlenost v každým detailu. Takže tenhle díl ještě dobrý, ale měl být poslední.65% ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SAW III na mne už tolik nezapůsobil, celkově to byla nuda. Žádné napětí a nepřipadá mi to jako horror. Spíše se to řadí mezi drama. ++++++++++++++++++++ PRO MILOVNÍKY HORRORU DOPORUČUJI FILM VE STYLU SAW - jmenuje se "ARE YOU SCARED?" je z roku 2006 a je to bomba. Už dlouho jsem neviděl tak skvělý a drastický film! DOPORUČUJI :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $80,238,724Tržby Celosvetovo $164,874,275Tržby za predaj DVD v USA $47,129,341 //počet predaných kusov 3,031,610║ __Tak toto už nie! -som si povedal, keď som sledoval jednu samoúčelnú scénu za druhou, takto mi pokaziť túto sériu fakt nemuseli, k ďalším dielom už nenachádzam optimistickú chuť. /videl v kine: 45%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hlavně ať už není žádný další díl, nebo to bude u televizní obrazovky bez legrace o zdravý rozum. Třetí díl je tak špatný jak jen může být. Špatní herci, nulová zápeltka, přehnané samoúčelné násilí, odpornost, hnus, zvrhlost - vše ještě více odporné, hnusné a zvrhlé než v předešlých dvou dílech dohromady. To je samozřejmě pochopitelné, protože jinak v této trapné skládačce není čím zaujmout. Atraktivní obsah byl okamžitě vyčerpán v (i tak ne příliš kvalitní) jedničce a další díly jsou čistě shrabovače dolarů. A smutná věc na tom je, že se jich dokáže nahrabat relativně dost, přičemž kvalita je naprosto nulová. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (32)

  • Saw III byl zaslán komisi schvalující přístupnost filmů MPAA sedmkrát, než získal kýžený rating R. (109)
  • Jméno Jeffova (Angus Macfadyen) syna je ve filmu zmíněno jen jednou. Je však dost důležité. (Kulmon)
  • V prvním filmu Saw: Hra o přežití (2004) jsme mohli vidět "X" na zdi viditelné pouze pod UV světlem. V tomto snímku je vidět, jak je "X" malováno, avšak tenčími tahy, přestože se jedná o stejné "X". (Geriel)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama