Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Recenze (370)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mají většinou jeden základní problém. Taneční prvky jsou výborné, ale příběh je tak nějak nijaký. "Hříšný tanec" mohl být jenom jeden a ani on není po scenáristické stránce dokonalý. Přesto se zde řeší zajímavé problémy. "Let's Dance" - mimochodem český název je dokonalost sama, místo anglického dát jiný anglický - je filmem, který se trochu na "Hříšný tanec" snažil navázat. Nechce řešit jen radosti, ale i strasti, některé problémy tak zásadní, že jde doslova o otázky života a smrti. V centru je to ale pořád stejné. Romantický film, který se odehrává v tanečním prostředí. Není to však nic překvapivého. Dobrý scénář se od tanečního filmu neočekává, rozhodující by měla být samotná taneční čísla, která mohou posunout snímek o něco výš. První myšlenka filmu "Let's Dance" je dobrá. Mělo by se jednat o spojení baletu a street dance. Jak říkám, jako myšlenka je to hodně zajímavé, ale provedení trochu vázne. Problém je v tom, že dějová linie je zde na úkor tanečních čísel. Hlavní taneční číslo je pak ve finále - samozřejmě -, jenže i ono je nějak krátké a nakonec se zdá trochu neuspokojivé. Myslím si, že je to škoda. Kdyby tady toho tance bylo víc, myslím si, že film by dostal ten správný náboj. Problém je, že zde chybí sexuální napětí, které v hříšném tanci dominovalo. Vztah mezi hlavními hrdiny je možná až příliš romantický s klasickými překážkami, což je prostě klišé. Když film nabízí málo tance, ale je to film taneční, někde se asi stala chyba. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/sherrybaby-lets-dance-unesena.html ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Limonádový kýč, na který se hezky kouká. 1) Sice je jasné hned od začátku, jak to dopadne, ale nějak mi to v tomto případě nevadí._____ 2) Chybí mi tu výrazná taneční čísla._____ 3) 26letý Channing Tatum (tanečník Tyler) v hrozných dobově módních hadrech příliš neoslnil._____25letý Tim Lacatena (Nořin zraněný taneční partner Andrew) neměl příležitost se ukázat._____ 16letý De'Shawn Washington (malý černoušek Skinny) byl slaďoučký, i když představoval zmetka. ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film jsem si stáhl jen kvůli hl.h. Jenna Dewanové. Ovšem 1* je udělena přímo jí, jinak film byl až podprůměrný ..... Ve srovnání s Take the Lead ( Tančím abych žil) - kde film podržel ještě Antonio Banderas se tento nemůže rovnat....40% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, ale příjemný "taneční" film, kde se klasický balet potkává s pouličním pohybem a výsledkem je romantický příběh nejenom pro náctileté se sympatickou ústřední dvojicí. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

já neřikám, že to neni naivní hloupost, ale z nějakýho důvodu jsem to zcela dobrovolně viděla už asi třikrát, takže něco na tom filmu očividně musim vidět:-DD Nejspíš to budou hlavně ty tanečky a Tatum, ale co já vim:-D Třeba mám nějaký skrytý tendence:-D ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Konečně film s baletem a break dancem dohoromady. Tedy ne že bych po něčem takovém toužila. Jen je to dobrý nápad. A herci jsou celkem sympatičtí. A vzhledem k tom, že jsem film viděla třikrát (dvakrát z donucení), tak to po třetí nebylo tak strašné, jak se zdá... ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Obyčejná limonáda s nulovými hereckými výkony a k tomu trochu toho tance, který je docela dobrý, ale že by to byl nějaký odvaz, to teda ne. ()

marleyy odpad!

všechny recenze uživatele

5% Nebyl jsem schopen tuto zrůdnost zhlédnout až do úplného konce. Hodnotím polovinu, protože druhou jistě nikdy neuvidím. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sice nechápu, proč název Step Up překládali jako Let's Dance, ale budiž. Tenhle film, no rozhodně to nedosahuje kvalit takových filmů, jako jsou Hříšný tanec nebo Pomáda. Herci sice byli sympatičtí, ale mezi hlavními představiteli to teda vůbec nejiskřilo a taky filmu chyběly pořádné písničky, které by se staly hity. Sice tahle muzika je obecně dobrá, ale nenadchne masy a prostě tomu chyběl takový ten typický romantický song, pecka, kterou by si každý zapamatoval. Děj byl na jedno brdo. Takže film, který nemusím vidět znovu a raději se vrátím ke starému dobrému Hříšnému tanci... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Dva krásní talentovaní lidé se do sebe zamilují... snadno čitelné, ale celkem sympatické. Na tančícího Channinga bych se mohla dívat hodiny. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zase tak šíleně zlé to nebylo - cílová skupina, které má být snímek určen je jasně dána už od začátku, takže je trochu zbytečné stěžovat si, že nejde o žádné veledílo. A i když ode mě Hříšný tanec dostal díky určité nostalgii mého mládí hodnocení čtyřech hvězdiček, musíme si objektivně přiznat, že je to taky dost hloupočký příběh a tenhle film je takovým jeho plagiátem pro dnešní moderní teanegery, navíc Channing Tatum vypadá nesrovnatelně lépe než Patrick Swayze:o))), takže nač se pohoršovat, v tomto případě s klidem přimhouřím oko (nebo obě-Channing je totiž skutečně krásnej:o). ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se mi to líbilo, i když filmy podobného rázu vůbec nevyhledávám.....Ač je mi tanec vzdálený asi tak jak vrcholovému atletovi šachy, byl jsem mile překvapen.....Sympatičtí hlavní hrdinové, k tomu dobrá hudba a choreografie......příběh neberu v potaz, u Step up je zakázáno myslet :-) ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Mně se to celkem líbilo. Vždycky, když se dívám na filmy podobného typu, začnu okamžitě litovat, že jsem jako malá nezačala tančit :-) Hip hop fakt nemusím, ale sem se to hodilo. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Už nejsem ve věku, kdy bych celé dopoledne ve škole řešil to, že má Steve nové auto a Brandon se zamiloval, ale i tak jsem si Let´s Dance docela užil. Mám k němu pár výhrad - například tanečních scén by klidně mohlo být více a všudypřítomná snaha o dramatických podtext někdy vyznívá naprázdno. Ale charisma ústřední dvojice (Channing Tatum a Jenna Dewan) je odzbrojující, soundtrack dobře poskládaný, některé vtípky povedené a choreografie tanečních čísel téměř dokonalá (street style a balet je zajímavé spojení). ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem váhal i nad 4, sice to není moc originální, ale dobře se na to kouká. Channing Tatum je skvělej a roštěnka taky ujde. Mnohem lepší než druhej díl. ()

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama