Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Craven své Hory evidentně zaklel mocným kouzlem a podobně jako u původních snímků je i tady druhé pokračování nezvládnutou sračkou s demencí bez hranic. Skupinka tupých hovad navlíknutých do vojenských uniforem zmasakrována skupinkou vymaštěných mutantů v trestuhodně hororově nijak nevyužitém prostoru podzemních dolů. Přiblblá nuda je zřídka narušena nějakou tou řeznickou vsuvkou a za ně nakonec jednu ošoupanou hvězdu vyvěsím. Jinak je to úpe pff. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohoho, takový masakr jatka sem už hodně dlouho neviděl, Martin Weisz fakt neměl žádnej problém s nějakým blízkým záběrem na mozek, střeva, usekaný ruce, nohy, rozmlacenou hlavu jak sem snad ještě neviděl a nebo legitku zastrčenou v mozku, či jíný chuťovky, dokonce bych řek, že si v tom docela pěkně liboval, hlavně tu závěrečnou scénu s bossem mutantů si fakt náramě užil. Bohužel příběh nemá takovou šťávu jako jednička a má v sobě celkem dost nelogičností, kvůli kterým film celkem ztrácí, protože to nejsou úplný maličkosti, fakt to jen tak přejít nešlo, i když to mam ve zvyku. Nicméně lekačky, sice čekaný, ale jinak výborný a mutanti správně odporný ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po celkom podarenej prvej časti, toto na mňa zapôsobilo ako studená sprcha. Úplne odfláknuté rýchle pokračovanie, ktoré má len jediný cieľ - využiť prvotné nadšenie nad úvodným dielom a vytrieskať z toho ešte nejaký peniaz. Pretože tvorcovia tu divákovi neponúknu nič nové a osvedčené veci ešte poriadne zfušujú. No najviac ma smutne rozosmiala tá banda "detí", čo mala predstavovať špeciálnu jednotku armády USA. "Hory majú oči 2" je jeden veľký nepodarok. * ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pokračování skvělého remaku, ve kterém však nelogičnosti, debilita a demence raší s takovou lehkostí jako filcky po swingersparty. To se opravdu jenom tak nevidí. Jakmile začnou v horách mizet parťáci, každý správný voják se jde hned odbavit za roh. Nevím, kolik si z tohoto filmu vzal The Descent, ale díky všem svatým, že dopadl mnohem lépe. Skoro všecko je zde čitelné a často stupidní, potom člověkovi nezbývá, než jen kroutit hlavou. Nechutností se tady pár najít dá, ale jinak těžká slabota. Grrr.... 45% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama