Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

K úplnému zatracení by to nebylo, vynalézavého gore je zde více než dost. Jenže vojáci jsou neskutečně hloupí, což naznačí už při podělaném tréninku, aby to následně stvrdili v ostré akci, kde si vesele odkládají zbraně a samolibě porušují základní pravidla jednotky. Čert vem tyhle logické lapusy, hlavním průserem je nakonec režisérovo neumětelství. Vojáci se hodinu a půl nahánějí s mutanty, aniž by nám byli trochu představeni (hláška „Práce je práce, rodina je tajemství“ to neomluví), tudíž nějaké fandění partě rádoby cool hláškařům opravdu není na místě. Navíc je celá ta šaráda pekelně vážná, až chvílemi sklouzává do nechtěné samoparodické roviny. Ten Ajův nadhled, kterým brilantně okořenil závěr prvního dílu zde zatraceně chybí. Někdo by měl tomuhle německému skautíkovi vysvětlit, že dokumenty o skupině Korn a horor nejsou jedno a to samé. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať,ako sa stráca US Army pod rukami zmutovaných"postihákov"!Úplne trápny scénar,ktorý sprevádza podobný štýl prevedenia.Prvá pol hodina filmu Vás,iba ak tak poriadne rozčúli a budete sa chytať za hlavu..!Avšak nastane určité zlepšenie,ktoré nemôže už tomuto snímku pomôcť!Ale aj napriek tomu by som tento film nenazval prepadákom,pretože"hnusárna"je to poriadna a sú okamihy,keď to ide..!Musím povedať,že veľmi som sa nesklamal-nenudil som sa! :)) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ta jednotka Národní srandy, pardon gardy, to bylo jako co? Seržant Hartman z Olověné vesty by při jejich výcviku našel skryté rezervy ve své už tak bohaté paletě vulgarit a dodatečně by ocenil kvality sádelnatého vojína Pylea! Vždyť nasadit tyhle rezervisty v Afghánistánu, Tálibán pomře smíchy a operace Trvalá svoboda by se mohla považovat za ukončenou.. I přes svou krátkou stopáž nehorázně nudné, nadhledu prosté a blbé jak děravé necky - posledních deset gore minut, kdy pacifista zjistí, že konfrontace je občas účinnější než konverzace, už nic neřeší a já musím uznat, že Aja je proti režisérovi "Kopce mají dva orgány zraku" Orson Welles hororu. Být producent, po zkušební projekci se na Weisze obrátím a řeknu mu: „Velmi působivé, ale jestli by to nevadilo, doporučil bych pozměnit jeden malinkatý aspekt. Děj…“ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama