Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každé Vianoce sú šťastné a veselé. Občas bývajú aj "Čierne Vianoce". A to nemyslím, že ich čiernymi spraví tá banda subsaharských mohamedánov, čo sa nám tlačí do Európy. I keď aj to je hodne desivá predstava. Teraz mám na mysli kanadsko americký slasher horror "Black Christmas". Je to remake rovnomenného snímku z roku 1974. Ten som ešte nevidel. No a po zhliadnutí tejto zmodernizovanej verzie po originále ani moc netúžim. "Čierne Vianoce" ma nezaujali, nepobavili ani nepostrašili. ** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pár dievčat zo sesterského spolku oslavuje Vianoce a v zápätí z psychiatrického ústavu ujde nebezpečný pacient, ktorý býval práve tam kde je sesterský spolok. Potom sa ukazujú spomienky na minulosť a na toho pacienta Billiho a jeho dcéru či sestru Agnes. Je to taká priemerná teen vyvraždovačka z príbehom ktorý nie je ničím výnimočný a preto nemá ani čím prekvapiť. Zdá sa mi aj zmetený a chaotický. Ale sú tu dve pozitíva a to jedna je v herečkách už sa mi dlho nestalo,že v jednom filme bolo toľko pichaťelných rošteniek ako pravé v tomto filme a za druhé vraždy boli prevedené kruté, bezcitne a skoro všetky bolo aj vidieť. Ale to asi tak všetko čo môže tento film ponúknuť, tie trápne scény ktoré sa miesili z tuposťou hlavnej postavy ma utvrdili že originál je lepší. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)
  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama