Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (571)

Psema 

všechny recenze uživatele

Největší hororová nuda od... Saw IV. Miluji první díl, dvojku jsem si bez problémů užil, ale od té doby to s touhle sérií frčí dolů jako na tobogánu. A pětka nemá k pomyslnému dnu skutečně daleko. Stačí jen ještě víc přitlačit na demenci, vyměnit necharismatické herce za otravné komparzisty a vybrat mnohem neoriginálnější pasti. Dávám tomu dva díly a James Wan začne koulet očima z toho, do jakých výkalů se jeho dítě propadlo. Pokud už to nedělá poslední tři roky. Největší žánrový blivajz letošního roku nicméně zná své jméno. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejhorší Saw. Pořád je to ucházející zábava, ale... Na příště doporučuju konečně opustit tenhle jeden velký příběh, už mi dělá problém pochopit jak se to čím dál víc prolíná a zamotává, jen mlhavě jsem si teď vzpomínal, o co vlastně šlo ve čtyřce. Přijde mi, že v tomhle bodě už je rozvíjení toho jednoho děje celkem sebedestruktivní záležitost. A bude čím dál víc... No takže pustit se do novýho a zachovat jen ten základní koncept, aby to pořád bylo SAW. Malinko to tím osvěžit. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. Trap Attacks - Charlie Clouser ,2. True Believer - Testament ,3. Death And Destruction - Ministry ,4. What's Next - Filter ,5. Thanks Again, Again - Almighty ,6. The Banishment - Prong ,7. The Dawning Of Doom - Die Krupps ,8. Power Player - Clutch ,9. ugLi - Skinny Puppy ,10. Strangers - William Control ,11. Unlaced - Emilie Autumn ,12. Blood And Music - Fixmer/McCarthy ,13. Wizard Of Sextown - Revolting Cocks ,14. Date Of Expiration - Funker Vogt ,15. What It Takes - Charlie Clouser , ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Trochu se stydím za to, že se mi blbost typu Saw pořád líbí. Většinou nesnáším laciné (ne rozpočtem, ale obsahem) filmové série, které nenabízejí nic nového a předsouvají díl za dílem překombinovanější a nesmyslnější děj. To vše série Saw je. Nehorázná blbost, která má nalákat lidi a devadesát minut je zabavit naprostými nesmysly. Ale já si nemůžu pomoct a autorům to naprosto žeru. Krom zhovadilé čtyřky se mi líbil víceméně každý díl série dost na slabší tři hvězdy. Tenhle se konečně oprošťuje od filtrů a kamerových okružnic, což je příjemná změna. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A dalšie otázky a otázniky. Už ma ani nebaví o tom polemizovať a hľadať súvislosti či chyby ,medzi jednotlivými dielami a ich prepojeniami. Pasce sú cool, Tobin Bell stále pútavo mudruje a šoky na konci jednotlivých dielov dokážu prekvapiť. To, že je SAW seriál ktorého časti vychádzajú raz ročne ste si už asi všimli, ale tento diel si hned po konci pýta šestku. Stále len dalšie otázky a málo odpovedí. Dúfam, že sa jedného pekného dňa dočkám aj rozuzlenia. Saw V nie je dobrý ako napr. prvé tri diely, ale stále nie je hrozný.. dobre sa naň pozerá a 55% si zaslúži. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous film umiestnil na 47. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama