Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(pořad)
Talk-show / Komedie
Slovensko, 1998, 40 min

Režie:

Oliver Andrásy

Účinkují:

Elena Vacvalová (moderátor), Oliver Andrásy (moderátor), Martina Kováčová, Boris Farkaš, Petr Novotný, Sväťo Malachovský, René Štúr, Jiřina Bohdalová (více)
(další profese)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (133)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Obdoba českého Nikdo není dokonalý, ani nevím, které z nich bylo první, ale asi je to jedno. Slovenská verze se mi líbila o trochu více. Možná to bylo slovenštinou, možná moderátorským párem Vacvalová-Andrásy. Vždycky jsem si říkal, že ti Slováci jsou ještě blbější než my... Což samozřejmě není pravda, jen z nich větší blbce dělali vhodně zvolenými otázkami a výběrem těch nejblbější odpovědí. No... jejich volba. Občas jsem se u toho zasmál, ale žádný zázrak to nebyl a už se k tomu nebudu nikdy vracet. ()

pista_baci7 

všechny recenze uživatele

„Môže si muž v Európskej únii zobrať za ženu sestru svojej vdovy?"„Nie, lebo, lebo muž sestrinej nemože zobrať sestra na muža, nemože zobrať, lebo sestra, a to je jej matka, a matka, a sestra, to je jej mama, lebo to je jej matka, sestra a otec to je jej otec, lebo sestra a otec to je jej otec a mama to je jej mama"...Slováci nikdy nepatrili k elite sveta... ()

Reklama

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Je to choré. V jejich hledáčku na ulici je to většinou člověk s minimálně dvojkou v krvi, který ještě stojí a jakžtakž mluví. Dále ženy romského původu, které vyplodí odpověď, která s otázkou nemá nic společného a další opravdu podivné existence. Pořad, který se snaží z těchto lidí udělat hlupáky, jen z nich nic dělat nemusí, oni to ze sebe udělají sami... někdy jsou ty odpovědi opravdu smutné- nevědět, co zkoumá anatomie? (mrtvoly a citróny) Dobrá, otázky z historie bych možná (možná) pochopila, i když jsou naprosto stupidního rázu, které by měl vědět snad každý, co vyšel aspoň základní školu... A stejně- všichni tleskají, smějí se, hahahahahaha. Největší tečka na konec:,,Čtverec má šest stran." ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Duo Andrássy+Vacvalová sa mi snáď páčilo v úplných začiatkoch, ale vtedy som tomu ešte prd rozumela a oni nemiešali do svojho prejavu toľko politiky... Aj múdry schybí ma bavilo chvíľu, kým ešte bolo zábavné sledovať bizarné odpovede hlupákov na rafinovane jednoduché otázky. No všetko sa raz ošúcha a preto ma veľmi prekvapuje obnovenie tohto programu po rokoch - veď je to stále o tom istom. Ja som medzitým tiež vyrástla a tráviť vzácny čas sledovaním tohto typu relácií sa mi veru nechce. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Oproti českému Nikdo není dokonalý tady jsou vybíraní záměrně lidé, co opravdu na všechno odpovídají naprosto zcestně - vždyť kdo normální vám řekne, že když lichý týden má 7 dní, tak sudý má 3, 4, 5, 6 nebo dokonce 8...? A to je jenom slabý odvar, tahle ukázka. No každopádně, když jsem slyšela odpovědi lidí v tomhle pořadu na zcela banální otázky, tak jsem poprvé zjistila, proč se děti ve škole musí učit všem těm blbostem v dějepise, zeměpise, biologii atd. Jinak by totiž naše planeta byla přecpaná hlupáky... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama