Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak zbytečně natahované, tak mě to možná i baví, ale v tomhle případě jsem měl prostě pocit, že přede mnou defiluje spousta postav, kdy pouze z té, kterou hrál Richard Gere, jsem měl pocit, že je opravdu zajímavá. Závěrečný masakr je celkem cool, ale to je tak trochu všechno. Výborní herci v průměrném až podprůměrném filmu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Fugua do svojej filmovej skladačky nazháňal skutočne 'hollywood's finest', škoda však, že on do tej spoločnosti najlepších nepatrí. Márne sa žánrovo snaží priblížiť svojmu najväčšiemu hitu spred ôsmych rokov. Dokonca ani prítomnosť jeho najväčšej hviezdy mu s týmto filmom nepodarila preraziť na úplné výslnie. Mne však aj tento nadštandard stačí k tomu, aby som konečne po dlhej dobe mohol oceniť dobrú gangsterskú krimi-drámu. Prvá polhodinka je naozaj pomalá, ale citeľne navodzuje atmosféru tak, že divák až s nechutnou nervozitou čaká, kedy nastane ten zlomový moment, keď do príbehu vstúpia momenty toho pravého napätia. No a po tomto momente už nemám čo vytknúť trojpríbehová línia do seba skvelo zapadne, a aj keď tá skladačka nie je premyslená tak detailne ako napríklad v Iñárrituových snímkoch, tak tu mi to tak vyhovovalo. 80%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|72%| O tomhle filmu vím už delší dobu, ale nějak jsem se k tomu nedostal. Jenže režisér Fuqua mě poslední dobou jen a jen těší jeho filmy. Celkem jsem od něj viděl, a sice: Slzy slunce, Odstřelovač (S M.Wahlbergem), Pád bílého domu, Equalizer a Bojovník. Všechno jsou to solidní filmy. No a co tihle Nejlepší z Brooklynu? Rovněž je to dobrý film, sice ne bůh ví jaká bomba, ale přesto, tyhle typy thrillerů mám rád. Film sleduje několik postav a v konečném rozuzlení se všichni sejdou na konci. Nemají nějak nic společného, ale i tak to má zajímavé nápady. Tempo je pozvolné, postavy se jednoduše v obyčejných scénách projevují, to mi rozhodně nevadilo. Jen to chtělo něco víc zapamatovatelného, nějaké zvraty, dramatické scény a nějaká ta akcička navíc. Finále bylo ale dobré, spoustu přestřelek, takže se tu i pár nečekaných zabití najde. Hudba solidní. Richard Geere, Ethan Hawke, Don Cheadle a Wesley Snipes podali solidní her.výkony. Žádná z postav nebyla žádný svatoušek – o to, to bylo zajímavější. Těžko soudit kdo z nich byl lepší. Podobných záležitostí jsem viděl už více, takže rozhodování mezi 3 a 4 hvězdou netrvalo u mě moc dlouho. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne. V celku zdařilá kriminálka. Žádné veledílo se nekoná, kompletní parta těchto herců by si asi zasloužila lepší a důkladnější zpracování,ale o žádný průser také nejde. Hlavním hrdinům lze věřit jejich strasti i starosti a celkové prostředí + děj je přirozené. Dokonce ani přemrštěná stopáž tomuto dílku nevadí. Dosti mě bavilo, že se všichni kolem sebe nějakým způsobem pohybovali, ale při tom se takřka vůbec neznali. Wesley Snipes mě zde překvapil, konečně po dlouhé době dobrá rolička. Lepší 3 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - I po druhé projekci ponechávám 3 hvězdičky, bohužel. Bohužel proto, že ve snímku hraje spousta kvalitních a známých herců, kteří zde díky slabému scénáři neměli možnost zdaleka vymáčknout ze sebe maximum. První hodinu se sáhodlouze seznamujeme s postavami, kde se téměř nic neděje. Poté se osudy začínají proplétat a v druhé polovině se konečně začíná něco dít. Závěr lehce emotivní, hlavně osud Ethana Hawka. CZ dabing celkem ušel (až na Gereho, kde si ho střihl pan Mahdal, dle mého špatná volba) a já tak po 130 minutách mohl pouze konstatovat, že to nebylo tak zlé, ale dalo se z tohoto námětu vykřesat daleko daleko více. 60% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)
  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno