Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Riedke ako... Je to o ničom. Carrie Bradshaw nemôže byť nikdy tým, čím je BRIDGET JONESOVÁ To čo malo byť jednou (!) epizódou seriálu, skúsili natiahnuť na vražednú dĺžku... Bez romantiky, bez humoru - len pekné pozlátko... PS: v originálnom znení to získavá značne naivnejší a ešte viac slepačí podtón... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Najlepšie to vystihol Ricky Gervais na Zlatých Glóboch: "There were a lot of big films that didn't get nominated this year. Nothing for Sex And The City 2. I was sure the Golden Globe for special effects would go to the team that airbrushed that poster. Girls, we know how old you are. I saw one of you in an episode of Bonanza." :D ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Berte ty 4 hvezdy jako nadsazku. Jednicku jsem nevidel, serial znam jen z doslechu. Ale tohle splnilo me ocekavani. Elegantne starnouci hvezdicky v dokonale zabalenem product placementu o americkem pohledu na svet. Docela me to bavilo, ale koukat na to jinde nez na palube letadla pri nocnim preletu by me asi nebavilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V čase vypjatých rodinných vztahů doprovázených nekonečným vřeštění dětí jsem si, s genialitou sobě vlastní, zarelaxoval u snímku o vypjatých rodinných vztazích doprovázených nekonečným vřeštěním dětí. To tak nějak nemohlo dopadnout dobře, zvlášť když bujaré oslavování konzumu nebralo konce. Takže mi nezbývá než konstatovat, že čtyři odkvétající nádhery už nezachrání ani modelová maškaráda a tu osamocenou hvězdu dávám za hezouny z australského rugbyového týmu, ze kterého by ve skutečném životě na skutečném hřišti zbyly pouze rozházené kostičky. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Druhým klasickým filmem, ze kterého je tu ukázka, je Rozruch ve městě (1942). Konec tohoto filmu předznamenává také konec celého Sexu ve městě 2 (2010). (NinadeL)
  • Film se natáčel mimo jiné i v Maroku (celkem 6 týdnů). Filmaři původně vybrali lokaci Dubaje, ale Spojené arabské emiráty s natáčením nesouhlasily. (don corleone)
  • Ve filmu se několikrát objeví v rukou hlavních hrdinek kniha s názvem "Breakthrough", jejíž autorkou je Suzanne Somers, představitelka Carol ze světově proslulého seriálu Krok za Krokem (od r. 1991). (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno