Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (9)

Město žen (2009) 

102/102 (2x) Bývala bych sice radši, kdyby si Cox dokázala podržet i pro další sezony něco tak dokonalého, jako byla první série Dirtu, ale když už to znovu musí být komedie, pak jsem ráda za Cougar Town. ()

Série 1 (2009) (S01) 

Nijak zvlášť se mi nechtělo poznávat novou rodinku kolem Courteney, nicméně se ukázalo, že Juls Cobbová je na tom mnohem líp, než Monica Geller-Bingová. Je dospělejší, trhlejší, má nadhled a není tak šílená na úklid ;) Má dvě kámošky, který se tolerujou jenom kvůli ní, syna v pubertě, kterej je jen o ždibíček trhlejší, než její kamarádky, exmanžela na lodi, kterej je udělanej do golfu... a sexy barmana přes ulici. A s tímhle materiálem se už dá něco podniknout. Například Penny Can! :) ()

Série 2 (2010) (S02) 

Po delší době se zamilovávám hned po prvních pár dílech, fandím heterosexuální dvojici, což už tady opravdu dlouho nebylo... Takhle má vypadat seriálové guilty pleasure a ne jinak. Samozřejmě tu máme také senzační hostovačky Sheryl Crow, Lisy Kudrow a Jennifer Aniston a dokonale vtipné websérie Ask Barb a Andy's Dreams. ()

Mišmaš (2010) (S02E01) 

Legendární díl s hostovačkou Jennifer Aniston. ()

Série 3 (2012) (S03) 

3. série by byla lepší, kdyby nebyla celá o přípravách na svatbu. #TheLarmy ()

Série 4 (2013) (S04) 

4. série s přestěhováním na novou televizi TBS dotahuje předsvatební melodrama a celé je to mnohem zábavnější, než kdy dřív. A absolutně miluju flashbackový díl. Tom se dostává do popředí, Courteney už se zase našla a zase vypadá dobře. Méně dramatu, více humoru a epických nápadů s přepálenými žánrovými styly. J-Bird jako boxer? Jistě! ()

Série 5 (2014) (S05) 

Během 5. série I can't stop this feelin deep inside of me... Matthew Perry a jeho dokonalá žádost o ruku zůstane navždy v mém srdci. ()

Zásnuby (2014) (S05E02) 

To nejlepší, co Matthew Perry natočil od Přátel. Hostovačku v dalším seriálu Courteney Cox, ()

Série 6 (2015) (S06) 

6. sérií se rozloučíme. #OneLastPour ()

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama