Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

situs 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Seriálu obrovsky prospívá zasazení do prostředí ala James Bond, situace a hlášky vyplývající z tohoto nápadu působí v porovnání s trochu unaveným South Parkem, Family Guyem a spol. svěže a originálně. Navíc se jede na plný plyn už od prvního dílu a nastavená laťka se v půbehu nesnižuje. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukal jsem všech 11 sérií. Většině jsem dal 4*, některým 5, některým 3. Z toho by logicky vycházelo celkové hodnocení seriálu 4, ale dávám mu plný počet. Archer je totiž takový úlet napěchovaný bizardními postavami, kultovními hláškami a nekorektním humorem, že prostě nemůžu jinak. V oblíbenosti vede jednoznačně šílená Cheryl/Carol "Hey, could you choke me a little bit?" ()

Reklama

Teron 

všechny recenze uživatele

Zkombinujte ještě trochu víc destilovaný jazyk South Parku, přidejte několik nápadů z Futuramy, nechte si vyjet kreslenou verzi Bonda a tohle všechno smíchejte dohromady. Výsledkem je akční, nápaditý a neuvěřitelně, ale opravdu nehorázně zábavný mix cynických tajných služeb, kde alkohol teče proudem, spodní prádlo je celkem běžně jediným oblečením a hlavní hrdina je schopen počítat vystřelené kulky včetně skupin automatických zbraní. Buď to budete milovat, nebo nenávidět. Pokud to první, garantuju lásku na celý život. http://umenivyberu.cz/serialy/archer-aneb-bond-dohnany-do-extremu/ ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Archer, Sterling Archer aneb, jak by vypadaly „bondovky" zahnané do extrémů. Supertajný agent peníze na ochranu země raději utrácí za luxusní děvky, chlast, ultrastylové roláky... a ještě luxusnější děvky. A proč ne, když za šéfa má vlastní matku, bejvalku mu klátí pozér z účetního a svět jeho pomoc potřebuje téměř každou chvíli. Zní to absurdně, ale funguje to dokonale. Studená válka nikdy nebyla tak zábavná. ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju Sterlingův charakter. Archer je něco jako mix mezi Hankem Moodym, Benderem B. Rodrigezem a Petrem Griffinem, a dělá co může snad jen proto, aby parodoval všechno co mu přijde pod ruku, v čele pak samozřejmě se špionážními filmy a obdobím studené války. Zaměstnanci agentury ISIS jsou pak přehlídka těch nejujetějších, na alkoholu, sexu, drogách a jiných fetiších závislých individuí, kteří v nekorektnosti a bourání všech tabu za Sterlingem ani trochu nezaostávají. Tenhle bizarní nevyspěle dospělý humor, který podpírá hromada running gagů (kam se hrabe HIMYM, na tohle se vyloženě vyplatí dívat popořadě), se mi brutálně trefuje do noty, takže po chvilce, než jsem se trochu rozkoukal a dostal se na jeho vlnu, nadšeně Archerovi napaluji absolutní hodnocení a pěstuju si závislost (seriál se vyplatí sledovat tak do šesté série) ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Seriál se měl původně jmenovat Duchess (Vévodkyně) podle Archerova krycího jména. (Tom Riddle)
  • 1. epizoda 4. série byla tzv. "crossover". Archer se po ztrátě paměti oženil s Lindou, která má 3 děti, mají spolu bufet s burgery a nechává říkat Bob. Seriál tím poukazuje na animovaný projekt Bob's Burgers (od r. 2011), s nímž má společného dabéra hlavní postavy H. Jona Benjamina. (Agita)
  • Nahý Barry / Dutch (Dave Willis), který je kyborgem, v baru plném motorkářů řekne: „...so I need your clothes, your boots and your motorcycle,“ tedy „Potřebuju tvoje šaty, tvoje boty a tvůj motocykl.“ Ve scéně nechybí country muzika a výsměch motorkářů. Tuto frázi řekl, Arnold Schwarzenegger jako Terminátor ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). (Rominator)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama