Reklama

Reklama

Mr. & Mrs. Bloom

(seriál)
  • USA Undercovers (více)
USA, 2010, 13x42 min

Hrají:

Gugu Mbatha-Raw, Boris Kodjoe, Gerald McRaney, Ben Schwartz, David Anders, Stelio Savante, Alan Dale, Harry Lennix, Enver Gjokaj, Sean Maguire, Kevin Navayne (více)
(další profese)

Zábavné akční špionážní drama od uznávaného scénáristy, producenta a režiséra J. J. Abramse (STAR TREK, FRINGE, LOST, ALIAS) a výkonného producenta a scénáristy Joshe Reimse (BROTHERS AND SISTERS, WHAT ABOUT BRIAN) dokazuje, že i nadále je manželství jedním z nejnebezpečnějších partnerství.
Navenek jsou Steven Bloom (Boris Kodjoe) a jeho žena Samantha (Gugu Mbatha-Raw) typickým manželským párem, jenž provozuje malou cateringovou společnost v L. A.. Ve skutečnosti však duo nejlepších špionů, jaké kdy CIA měla, než se do sebe před 5 lety na jedné misi zamilovali a odešli do důchodu. Když je začne jejich dobrý přítel a agent CIA Leo Nash (Carter MacIntyre) přemlouvat, aby se vrátili, ani moc neváhají a vracejí se k původnímu povolání a brzy zjišťují, že možná tento hektický tajný životní styl nabízí přesně ten druh vzrušení a romantiky, který jejich manželství chybí. (Inferno)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Hanz924 DVD
15.03.2015
TONYSN DVD
03.02.2014
kajusa DVD
16.07.2012
Eawy Jiné
30.10.2011
TomikZlesa Jiné
03.10.2010

Reklama

Reklama