Reklama

Reklama

4teens

(seriál)
Česko, 2011, 6 h 18 min (Minutáž: 53–55 min)

Režie:

Pavel Jandourek

Hrají:

Ondřej Malý, Tomáš Materna, Dagmar Křížová, Tereza Beranová, Tomáš Váhala, Lucie Šteflová, Vanda Chaloupková, Tomáš Hlaváček, Adriana Neubauerová (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Na jednom nejmenovaném gymnáziu vydávají studenti internetový časopis pro „náctileté“. Jeho název, grafická podoba, členové redakce i necelá dvacítka žáků 1. A dávají hlavní podnět k tomu, jak jsme nazvali celý seriál, který byl natočen v Centru hudby, zábavy a tvorby pro děti a mládež Televizního studia Ostrava.

Tak trochu jazyková hříčka z názvu časopisu – 4 teens (For teens) uvozuje mozaiku osudů, které přivedou na televizní obrazovku teenagery a jejich spolužáky či přátele. Věříme, že se s nimi ztotožní především diváci nad patnáct let. Jejich příběhy mají šanci přitáhnout i zralé publikum. Bez rodičů, kantorů i dalších dospělých parťáků se totiž dospívání nedá dost dobře odehrát, ani odžít. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Hony21

Hony21 (hodnocení, recenze)

Konečně českej seriál na kterej se dá dívát........ byl bych rád za další díly

artuš

artuš (hodnocení, recenze)

McClane: seriál se natáčí na Gymnáziu a SOŠ Orlová-Lutyně. Vím to dost přesně, protože jsem na tu školu chodil 4 roky a pamatuju jak tam s tím blbly a zařizovali nám kratší vyučování. Jo to byl život.

janulin123

janulin123 (hodnocení, recenze)

odsuzovat seriál čistě jen proto, že me dělá reklamu náročná literatura pro dívky (Bravo) mi přijde opravdu hloupé. Špatné mi to rozhodně nepřijde, ten nápad s komiksy je skvělý, hudba v pohodě, kameru u českých filmů a seriálů zásadně nehodnotím, protože, to by chudinky přišli každý o dvě hvězdičky a herci nejsou všichni špatní. Scénář fajn. Takže proč dá někdo odpad je pro mě nerozluštitelnou záhadou..

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

jj, ty postsynchrony jsou neskutečně špatný, to jsem už dlouho neslyšel...

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Nechápu, proč tam ČT pořád vráží to post-synchro !? Mně to úplně rve uši a stejně to ani občas nestrefí do pohybu úst.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

arcy666: Psal jsem, že podle mě se to má odehrávat ve fiktivním Orlově. Stejně jako další po tvým postu.

Banger888

Banger888 (hodnocení, recenze)

Školní scény se natáčely na orlovském gymnáziu (Orlová). Seriálové město se jmenuje Orlov. Nesmí se prý použít skutečné názvy měst. Nebo něco v tom smyslu, už si moc nepamatuju jak mi to vysvětlovali.

Vault_13

Vault_13 (hodnocení, recenze)

Jasně, točilo se to (mimo jiné) na gymplu v Orlové. Však tam ty auta ČT parkovaly každou chvíli:) Ale šlo mi o to, jesli to v tom seriálu bylo zmíněno, nebo se to odehrává v nejmenovaném městě, tak jak se to píše tady v obsahu.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

tak ne Opava, ale gympl v Orlové. Teď je otázka, jestli jsem blbě viděl, nebo to má bejt opravdu fiktivní město:).

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

Někde jsem tam viděl, že to má být v Orlově a takový město u nás neexistuje, takže styl jako u většiny českých seriálů. Kde to je natáčený nevím, kámoška říkala, že možná v Opavě.

Vault_13

Vault_13 (hodnocení, recenze)

P/\/EL: První díl jsem neviděl, že to vyrobila Ostrava vím, ale ono je to tam i situované? Doufám, že ne, protože pak by to byl trošku prů*er.

Ralph666

Ralph666 (hodnocení, recenze)

tak jsem viděl první díl a musím říct že na čt1 to bylo velmi příjemné překvapení :) 3*+1 za  Adrianu Neubauerovou

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Po dlooooooooouhé době něco pro mlaďochy, na co se dá dívat; ty komiksy se docela zdařily. Uvidíme, co další díly.

MegSimpson

MegSimpson (hodnocení, recenze)

Proč to musí mít anglický název.... Copak jim čeština není dost dobrá... :-(

artuš

artuš (hodnocení, recenze)

Opravdu je to blbost. Vím očem mluvím, protože jsem byl v komparzu.

P/\/EL

P/\/EL (hodnocení, recenze)

ok, Ostrava, proč, né..ale...tak taky tam žije dost lidí a potřebojou seriál, když teda Ulice je situovaná do Prahy, chápu, chápu, herecký obsazení je velmi nezajímavý, jasně, je tam pár kvalitních herců, ale nevim, jestli se tam hoděj - mezi další poloherce a různý spíš z 2., 3- ligy.......upoutávka lehce trapně úsměvná.........spíš bych čekal víc nějakej hiphap než takovou nemastnou-neslanou kapelku.....njn....realita...no...tak....spíš pohled pár protekčních scénáristů...a spol....spíš zase klaiscký klišé - nahuštění různejch patologickejch jevů na jedno místo...samozřejmě ještě patřičný zjednodušení......aby to jakože všichni pochopili.....nj....hrozný podceňování diváka.....ikdyž.....třeba to bude hit....vlastně....když si vezmu komerční stanice a i různý koňský pokusy jedničky.....lidi si už zvykli na ten šit - teda ta televizní většina...ehmm

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Při pročítání informací o tomto seriálu se nemůžu ubránit pocitu, že autor/autoři viděli anglické Skins ( http://www.csfd.cz/film/229075-skins/ ) a velmi lehce se tam v určitých věcech inspiroval/i. Jsem na tento seriál docela zvědavý, tak uvidíme, co z toho vyleze.

Katullka

Katullka (hodnocení, recenze)

Seriál pro mládež, kde je homosexualita špatná, mariuhana ještě horší a bude dost krutopřísné, když si dáme panáka?
Mám se bát?

Reklama

Reklama