Reklama

Reklama

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zakeřní konkurenti. (Falcon)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (588)

honajz 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4 hvězdy, nebýt to laděné do teen podoby, protože jinak nápad je fajn, potenciál to má, způsob, jak se navzájem všichni zrazují, mi přišel jak ze života, má to fajn triky, zvláště s těmi loděmi a vrtulníky nebo když vás holka srazí autem v letadle, dokonce tu dost dobře zahrál Banderas padoucha, jen mohlo být víc hlášek, puberťák méně nesmrtelný, pátrání více indianajonesovské, když už na něj odkazují i přímo, některé scény se snaží být spíše bondovské (ve stylu, než to zkazili Craigem), ale taky to malinko pokulhává. Ale celkově mě to bavilo a pobavilo a neměl bych problém vidět to znovu, myslím. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nečekáte-li od něčeho vůbec nic, tak jste ve výsledku většinou příjemně překvapeni. Výjimku z pravidla tvoří snad pouze sebedestruktivní chování Fialovy debilní vlády, která chce Česko cíleně uvést do chudoby, jinak si jejich kroky neumím vysvětlit. Kdyby nedělali vůbec nic, tak dosud napáchali mnohem méně škody. Uncharted bylo na rozdíl od od Fialovy vlády docela milé překvapení. Jakožto člověk, který prošel herní sérií, jsem si chvíli zvykal na nové a méně sympatické tváře. Toma Hollanda vyloženě nemám rád, ale tady mi překvapivě zásadně nevadil. Ve výsledku tedy docela slušná a velmi přiblblá akční jednohubka, které by rozhodně více prospěla kratší stopáž. Akční scény byly dotaženy do přestřelených výšin jako v herní sérii. Zatímco ve hře to člověka příjemně pobavila, ve filmu to působila malinko nezvykle a až bych řekl na obtíž. [69 %] ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZLATO SVĚTÍ PROSTŘEDKY…“   Tom Holland a jeho metrosexuální exhibice. Chce si to hrát na Indyho, ale má to blíž (i kvůli debilním berličkám) k Lovcům pokladů. Nebo spíš k Flinnu Carsonovi. Nejhorší je to finále, ve kterým vo nic nejde. Že by to bavilo teenagery? Pro mě ovšem píčovina. Nenáročná…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám Playstation.  2.) Od filmů očekávám lekci z dějepisu. 3.) Vždycky jsem se chtěl nechat zabít 500 let starou lodí. /// Thx za titule „Martin Petřík“                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Řada lidí Uncharted srovnává s nedávným Red Notice a i já musím napsat, že Uncharted vyhrává na plné čáře. Když přijde na řadu akce, nebo luštění všelijakých hádanek a skládaček, je Uncharted vlastně hodně fajn a já se vážně bavila. Film akorát trpí tím, že vše kolem je takové prázdné a obyčejné. Záporáci působí strašně uměle a zejména postava Antonia Banderase je vyloženě směšná a totálně zbytečná. Nicméně fajn film na páteční večer, s návštěvou kina chybu neuděláte. Nemyslím si, že by kdokoliv z kina mohl odcházet vyloženě naštvaný.  Silnější 3*. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po príšerných ohlasoch nasledovalo rozhodnutie neísť na novinársku premiéru a dobre som urobil. Doma zo sofy totiž máte menšie nároky a môžete to celé vnímať ako fajn priblblú jednohubku s dvoma tretinami ako z netflixovského priemeru a zvyšok ako totálne prehnané finále s nadhľadom. Hru som samozrejme nehral a to som urobil, aspoň čo sa týka smerom k tomuto filmu, zrejme tiež dobre. Medzi tými dvoma motákmi to funguje poriadne asi až v potitulkovej "mustáž" scéne, ale baby sú fajn a robia chalanom po celý čas poriadne vetry. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (24)

  • Ve filmu lze zaslechnout původní hudební motiv Craiga Fergusona z herní série „Uncharted“. Skladatel Ramin Djawadi tak stejně jako v případě Warcraftu (2016) dodržel motivy z předlohy, které jsou hráčům důvěrně známé. (radik92)
  • Snímek je filmovou adaptací stejnojmenné videohry z roku 2007 od vývojářského studia Naughty Dog, která se dočkala obrovského úspěchu a několika pokračování. (-OverLord-)

Související novinky

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Hvězdy herního The Last of Us součástí seriálu

Hvězdy herního The Last of Us součástí seriálu

10.06.2022

Fanoušci herní série The Last of Us včera díky akci Summer Game Fest obdrželi celou řadu skvělých zpráv. Tou první je, že se první díl dočká nové přepracované a definitivní edice s lepší grafikou a… (více)

Reklama

Reklama