Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele DandaPiper k tomuto seriálu (1)

Nebezpečná identita (2011) 

Buffy, jako seriál miluju. Buffy, jako postavu mám chut´ velmi často nakopnout a myslím si, že to má co dočínění se SMG, jejími výrazy a hereckými schopnostmi. Ringer je ale typ seriálu, který naprosto zbožnuju. Zasazeno do velkoměsta a zaměřující se na tu bohatší část lidí zde. K tomu ještě 2 sestry, identická dvojčata, naprosté protiklady, bohatá x chudá, zlá x hodná, mrcha x nevinná smolařka, která byla jen v nepravou dobu na nepravém místě a život jí celkově moc nepřál. Ringer je seriál, od kterého prostě do poslední chvíle nemůže nikdo vědět co čekat. Tolik zvratů a nových objevů, které do sebe nakonec zapadají, jako skládanka. SMG mi tu překvapivě nevadí a do role ustrašené a nevinné Bridget, která je občas na facku se velice hodí:D. Ale nenechte se zmást, ta holčina zase není tak bezbranná a ..tupá, jak se na první pohled zdá. Za těch 9 dílů přišla na docela dost věcí sama, takže už je jí ted´ jasné, že na ni někdo někde šije pěknou boudu. Bohužel zatím nedali moc prostoru Siobhan, jejíž postava rozmazlené mrchy, která je ochotna pro svoje pohodlí obětovat to sestřino mi sedí daleko víc, ale kdo ví, třeba i na ni se později dostane řada. Jasně, nabízí se plno otázek, jako například, že když se Bridget v roli Siobhan z nenadání chová úplně jinak, podežřele mile a v tu stejnou chvíli dochází k doznání, že vlastně existuje ještě jedno, její identické dvojče, tak nikoho nenapadne, že by mohla být ona právě to zmíněné dvojče.. Ale co, děj a atmosféra je natolik strhující, že to Ringeru mile rád odpustím a nemůžu se dočkat dalších dílů. Btw. Někde sem četl, že scéna na lodi měla být umělecká a že se tvůrci nechali inspirovat efektama z Hitchcocka, ale kde je pravda že.... To jen pro ty, co to hodili do odpadu hned po prvním díle. ()

Reklama

Reklama