Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (1)

Nebezpečná identita (2011) 

Vydávání se za někoho jiného či záměna identit není na filmovém plátně nic nového. Nicméně, zde se tvůrcům podařilo vybudovat na tomto klišé velmi dobrou dramatickou atmosféru. Napětí na každém kroku, nová odhalení, zvraty a intriky. To vše podkresleno zajímavou hudbou. Ze seriálu mám sice od začátku takový "déjà vu", pocit již jednou viděného, ale Sarah i ostatní herci hrají výborně a napínavé to je, že by se to dalo krájet...a po šesti dílech slupnutých na posezení si rozhodně dám další dávku... # 85% ()

Reklama

Reklama