Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Update proveden po shlédnutí celé první série (19. dubna 2012). Na počátku mi některé jednání postav připadalo absurdní a absolutně nelogické, což jsem přičítala tomu, že nemáme veškeré informace a tedy ani nevíme, proč zrovna takto jednají. Doufala jsem, že, až se dokončí první série a bude složena celá skládačka, ukáže se, že jejich jednání bylo naprosto logické a jiné být ani nemohlo. Avšak po skončení celé série, je mi jasné, ža na dokončení skládačky si ještě musíme minimálně jednu sérii počkat...(a doufat, že nějaká bude). Po pilotním díle jsem byla docela zvědavá, jak bude děj pokračovat, po dalších pak, zda se děj bude ubírat, kam předpokládám. Docela ano, jen párkrát jsem byla překvapena, přičemž většina z těch překvapení pak skončila někde v rozvětveném ději ve ztracenu nebo “nárazem do zdi”... Scénář opravdu nic moc, námět nepůvodní (jak zde již bylo napsáno), vždy mám pocit, že jsem, co se tam odehrává, již min. jednou viděla. Přesto jsem se již na začátku rozhodla dát seriálu šanci, a obavy, že, bude-li mít přes 20dílů, jej nevydržím sledovat, se nenaplnily. Ani času stráveného při něm nelituju, jedná se o mírně nadprůměrný seriál. Pokud ho zhodnotím z čistě ženského hlediska, tak jsou tam pěkný lidi, pěkný interiéry i exteriéry a několikrát měla SMG opravdu nádherné šaty. Hvězdičky, které byly uděleny po zhlédnutí prvních deseti dílů, jsem nakonec seriálu ponechala i po skončení série. Zač? Určitě za Ioana , který je jako finančník ..., naprosto okouzlující (sluší mu to tam tak, že by ho člověk chtěl i domů ;-))) a i herecky je světlým bodem seriálu. Dávám jemu samotnému hvězdičku a půl a otevřeně přiznávám, že jsem seriál rozsledovala i dosledovala kvůli němu. Ty zbylé 2.5 jsou za to, že se tam furt něco děje (byť to občas bylo značně otřepané a s příliš mnoha zvraty, které občas vedly k nelogičnostem) a v neposlední řadě za to, že jsem se pokaždé těšila na nový díl a nyní i na novou řadu... (což sice považuji za osobní úpadek vkusu, jak tady již kdosi jiný píše, ale co už nadělám). ()

sulimo odpad!

všechny recenze uživatele

Docela kýč a k tomu s efekty tak třicet let starými. Gellar nesnášim, ale za to zbožňuju NY a víc než NY Gruffudda, ano, je to totálně debilní komentář a kdyby tam nebyl Gruffudd, pravděpodobně bych hodně šetřila s hvězdama, ale on tam hraje, takže mimořádně neobjektivní 3 hvězdy. 14.10.11 změna v odpad, takovou debilitu nezachrání ani charismatickej Gruffudd. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Je to chytlavé, je v tom SMG i ostatní obsazení je sympaticky dobré, dobrý výběr hudby, občas jen nelogické a s přibývajícími díly více a více zamotané a méně a méně uvěřitelné. Nesmíte nad tím přemýšlet jako nad sofistikovaným thrillerem, ale jako o americkém seriálu z vyšší společnosti okořeněný detektivně-mysteriózní zápletkou. Něco mezi 3*-4*, uvidíme, jak se to bude dále vyvýjet... EDIT: Tak nakonec 3*, postupně více a více nelogičností a podivných jednáních postav, že jsem nedokoukal ani tu první (a poslední) sérii. Tohle nezachrání ani SMG. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Váš život je v troskách... Jste bývalá feťačka, nemáte peníze a k tomu všemu vám někdo usiluje o život. Do toho vaše identické dvojče spáchá sebevraždu a vy ztratíte i svoji rodinu. Smutný, co? Jak se dostat z téhle bezvýchodné situace? Je to jednoduché. Předstírejte, že vaše sestra nezemřela, předstírejte, že jste ona. Absurdní? Možná. Váš život ale tímto činem získá úplně nový rozměr. Jako mávnutím kouzelného proutku jste najednou bohatí, máte úspešného manžela, kamarády, dům, vlastně vše, co si můžete přát. Ale co by to bylo za seriál, kdyby vše bylo tak idilické? Všechno totiž nemusí na první pohled být takové, jaké se zdá. Ani život vašeho zdánlivě ideálního a lepšího dvojčete. A tady začíná ta pravá zábava. Ringer je boží guilty pleasure, u kterého si napětím budete ohryzovat nehty a budete sjíždět jeden díl za druhým. Zvraty tak brutální, že pokaždé, když si myslíte, že víte na čem jste, zjistíte, že nevíte vůbec nic. O to více překvapivé je rozhodnutí zrušení seriálu. Je to škoda. Seriál s takovým potencionálem se nerodí každý den. Jsem ale ráda i za tu jednu sérii, byla prostě super. Já jsem ji stihla zkouknout za dva dny. Kolik budete potřebovat vy? ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem se do tohohle seriálu hlavně proto, že jsem opět chtěla vyplnit čas a nechtěla jsem si dělat návyk na další seriál, který se ještě vysílá. Z prvních několika dílů jsem byla dost rozpačitá, slyšela jsem poměrně kladné ohlasy, a mě to moc nezaujalo, každopádně jsem ráda, že jsem to nevzdala a že jsem se rozhodla pokračovat ve sledování dál, protože se to pak díl od dílu lepšilo a nakonec v jednom díle bylo tolik zápletek, až jsem pomalu nevěděla, kde mi hlava stojí. Svým způsobem je možná i dobře, že ten seriál skončil po první řadě, protože si tak aspoň udržel vysokou kvalitu, na druhou stranu mě ovšem trochu mrzí, že nezjistíme co se stane, když se Bridget a Siobhan zase potkají. Váhám mezi 3* a 4*, ale asi trochu nadhodím. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Pilotní díl byl natočen v New Yorku, další epizody pak v Los Angeles. (Vojt@P)
  • Proti zrušení seriálu bylo podáno několik petic, přičemž jedna z nich čítala více jak 16 tisíc podpisů. (Patw)
  • Ringer byl k začátku roku 2013 vůbec nejprodávanější seriál televizní stanice CW na internetovém portálu iTunes. Celkově se pak jednalo o pátý nejprodávanější seriál na DVD vysílaný televizí CWTV v USA. (Patw)

Reklama

Reklama