Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt strašná konina!Wadzilla a The Diary of Anne Frankenstein boli fajn,no zvyšok mi prišiel viac trápny,ako vtipný.Tiež bohužiaľ nemám taký zmysel pre humor,aby som pochopil otrasné hudobné vsuvky,ktoré považujem za najväčšie peklo v celom filme...Slabé tri hviezdy,ale neskôr možno ešte jednu uberiem... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chillerama nabízí čtyři povídky. (1) Wadzilla - Nasraná obří spermie terorizující NY. Pobaví i generál Bukkake, oživlá socha Svobody a následná soulož a samozdřejmě nesmím zapomenout na finální mega " Sperm Blast ". (2) I was a Teenage Werebear - Přiteplená medvědí zpěvohra bez které bych se bez problému obešel. Totež v podstatě platí o povídce (3) povídce s Hitlerem pod názvem The Diary of Anne Frankenstein . Povídka (4) je plná fekálního humoru. Hovna tu tečou doslova z obrazovky. Tahle povídka je ale hned v začátcích skrečována ( škoda ) a místo ní nastupuje Zom-B-Movie a s ním i celkem vtipný zakončení téhle úchylárny. Jedná se o nestandartní zábavu pro nestandartní diváky. Nebýt povídky s Hitlerem a Gaylordí story dám klidně plnej počet hvězd. Takhle je to jen lepší průměr. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálna nechápačka. Ako môže mať takáto hovadina tak vysoké hodnotenie? To musí byť nejaká recesia, nie? Pokiaľ áno, tak aj ja z recesie dávam jednu hviezdičku. Viac dať nemôžem, pogrcal by som sa. Na druhú stranu uznávam, niektoré nápady boli fakt originálne, napr. obrovská dravá spermia kopulujúca so sochou slobody, nadržané zombie.... Tá forma však.... no neviem, pre mňa vrchol nevkusu s efektami a technikou na úrovni C-éčka zo začiatku 40. rokov. Miestami je to tak tupé a trápne, že aj Marabunta (1998) bledne závisťou. Obyčajne takéto hovadiny majú okolo 90 minút, ale tu nie, tu autori musia naštvať aj v tomto smere a natiahnuť to na plné 2 hodiny! Dopozerať do konca je preto výkon hodný olympijského zlata, jednoducho ide o jeden veľký hnus. 10/100 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kopec hlášek, fórků, úmyslného amatérismu a pokřiveného humoru. Zvláštní, že nejnudnější povídku filmu, což jest ta o teplém medvědodlakovi, má na svědomí můj oblíbenec Tim Sullivan, jehož 2001 maniacs: field od screams můžu sjíždět furt dokola. Zbývající dvě povídky zůstaly díky své absurdnosti někde na půl cesty, ale mezipovídka o zombie onanistech, s hláškujícím promítačem v čele ("Čur*ku, máš padáka!" BENG "Co je, to jste neviděli Robocopa?""Bejby nebude sedět v koutě" BENG...), mě dostala do kolen. Na takovýho Poultrygeista, Vosková muzea, či Klub příšer to ale nestačí, ačkoli je to pořád lepší než všechny díly Creepshow dohromady, o Terror Firmerovi nemluvě. A navíc to má hororovou královnu Lin Shaye, spoustu krve, málo koz a Dolfíka s deníkem Anne Frankensteinové v ruce. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První povídka super monsterpocta padesátkovým sci-fi horrorům (****). Druhá povídka, ehm... jakmile někde začnou zpívat, ztrácím zájem, navíc docela nudné i bez zpěvů a tanců. Tady je ta pitoresknost ke škodě. (**) Třetí povídka je parádní námět, balancující až na hranici neuctivosti. Ale zpracované je to výborně. (****) Závěrečné završení propojovacího příběhu vygradované do poslední povídky, zábavně pojatá pocta starým dobrým zombie béčkám ve spojení s chtíčem a romantikou (***) 3.5* ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama