Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ve Státech už zase pršej žraloci. Tentokráte je žraločí kalamitou postihnut New York, ale to vůbec nevadí, protože specialista na létající vodní dravce Fin je opět přítomen. Dvojka se, narozdíl od jedničky, už nebere vážně ani trochu. Dávala to tušit už první komická scéna v letadle a pokračovalo to eskapádami v New Yorku až do epického konce, který nejednomu divákovi připomene Bruce Campbella v Evil Dead. Nepamatuju si komedii, u které bych se takhle od srdce zasmál. Je to samozřejmě sračka, ale pevně doufám, že létající žraloci neřekli poslední slovo. :D ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

A je to tu zase. Naprosto neodolatelný nápad a ztvárnění od králů braku, studia Asylum. Tentokrát ještě debilnější, přehnanější a víc heroické. Ke konci jsem se přistihl, že je mi dokonce trochu líto, že film končí. Ovšem chystá se třetí díl a údajně s božským Davidem Hasselhoffem, který už nejednou prokázal, že si s podobným žánrem (rozuměj komedií) rozumí - Piraňa 3DD, Sponge Bob. Už se nemůžu dočkat. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tento film se nedá brát vážně, ale realizační tým, co toto dal dohromady musel být na tvrdých drogách. Už dlouho jsem neviděl blbější námět, střih, efekty, dialogy a především herce. Ať to beru s jakoukoli nadsázkou a nadhledem, tohle přece nejde tolik imbecilních hlášek a trapných výstupů na jeden film je moc. Pokaždé, když se objevila Reid, cítil jsem, jak se obrazovka napíná k prasknutí její ubohostí. Myslím, že speciálně jí by měli zakázat. Koukat na její pitvoření a umělohmotné, plastické grimasy je o zdraví. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama