Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybí tady Komedie. Dvojka je ještě větší humorná sra*ka než jednička :D Armáda žraloků je tornádem zas a znovu nekonečně rozprskáváná (pro změnu) v New Yorku. Zasmějete se několikrát aniž byste to čekali a ve větší míře než u komedií. Mohla by tady být soutěž o co nejdebilnější scénu. Nevím co bylo horší, jestli žraločí útok na letadlo, sežraní pilota a únik a nebo Finnův let/pád bez padáku v tornádu s motorovkou a masakrem žraloků. Ej trochu jsem spoileroval. Už se nemůžu dočkat shitní trojky. ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se buď skví totální genialita či naprostá debilita... obé je chválihodné a záleží na úhlu pohledu... pokud někdo hodnotí jinak, nemá všech šest pohromadě... Pár perel, které asi nezlidoví, ale... "I am gonna throw bombs in the tornados"... "Will you marry me again"... "Even sharks are tougher in New York"... A tak by se dalo pokračovat... A osedlat si žraloka a napíchnout ho na Empire state building... pro Steva žádný problém... Pecka jak se patří... ()

Reklama

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle byla opravdu "lahůdka". V dnešním světě je však možné všechno a lidi lákají absolutní s*****y čím dál víc. Jako parodii bych to i bral, ale tady nebyl ani náznak srandy či nadsázky, jak se všichni tvářili vážně - jen samé trapnosti. Ale na druhou stranu se filmu povedlo mě vyprovokovat k napsání tohoto komentáře - naštěstí jsem ho nemusel celý zkouknout (což mi určitě někteří vyčtou ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: X /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

It´s happening again !!! . Prvý diel bol iba slabý odvar toho čo nám ponúka dvojka. Myslím to smrteľne vážne, táto časť sa nepriživuje na predošlom kultovom diiele, ona búra znova hranice filmového priemyslu. Scenár je tak nadupaný vtipmi a obrovskou sebareflexiou že som sa na tom smial viac ako na hociktorej miliónovej Hollywoodskej snímke. Bol to cieľ tvorcov a vydaril sa na 100%. Všetko tu bolo dokonalé. Je to najlepší céčkový film aký som kedy videl, a hoci si to potrebujem ešte aspoň raz zopakovať aby som vstrebal všetky srandy ktoré tu boli medzi natočené riadkami a pochopiť hlbokú myšlienku ľudskej existencie, už teraz môžem s čistím svedomím vyhlásiť... Holy Sharks to bolo úžasné. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama