Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. To som si hovoril, keď som si pred časom pustil film "Žraločie tornádo 3". Bolo to až prehnane uletené. Navyše to bolo celé natočené v lacnom televíznom štýle. Stupidný scenár, úbohé herecké výkony, debilné dialógy, primitívne digitálne triky a mizerná réžia. Dal som tomu jednu hviezdičku. Takže ani sám neviem prečo som si teraz pustil diel s poradovým číslom dva. Veď som vedel, že to bude taká istá blbosť. * ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybí tady Komedie. Dvojka je ještě větší humorná sra*ka než jednička :D Armáda žraloků je tornádem zas a znovu nekonečně rozprskáváná (pro změnu) v New Yorku. Zasmějete se několikrát aniž byste to čekali a ve větší míře než u komedií. Mohla by tady být soutěž o co nejdebilnější scénu. Nevím co bylo horší, jestli žraločí útok na letadlo, sežraní pilota a únik a nebo Finnův let/pád bez padáku v tornádu s motorovkou a masakrem žraloků. Ej trochu jsem spoileroval. Už se nemůžu dočkat shitní trojky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama