Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle byla opravdu "lahůdka". V dnešním světě je však možné všechno a lidi lákají absolutní s*****y čím dál víc. Jako parodii bych to i bral, ale tady nebyl ani náznak srandy či nadsázky, jak se všichni tvářili vážně - jen samé trapnosti. Ale na druhou stranu se filmu povedlo mě vyprovokovat k napsání tohoto komentáře - naštěstí jsem ho nemusel celý zkouknout (což mi určitě někteří vyčtou ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: X /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Reklama

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou áčkový filmy béčkový, céčkový...... tenhle film se do abecedy nevejde. Film, kterej si pustíte, když máte v sobě víc jak tři flašky vodky a pustíte něco tak dementního, že to ani nejde popsat. Scénář napsal úplný krypl. Pravděpodobně největší sračka, co jsem kdy viděl. A že jsem jich viděl. Příliš nechápu ta vysoká hodnocení ostatních. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

A je to tu! Napjatě očekávané pokračování gigahitu Sharknado mě ani trochu nezklamalo, naopak! Hned úvodní scéna mě přivedla do stavu mírně hysterické euforie. Pokud máte fobii ze žraloků, nelétejte letadlem; buďte si totiž jisti, že před nimi nejste v bezpečí ani tam - třeba letušce Osborneové, nebo Wilu Wheatonovi žralok za letu ukousne hlavu. Nevěříte? Zdá se vám to šílené? Nebo nemožné? Nikoliv. Je to možné. Důkazem je tenhle geniální film. Ale to je teprve začátek - žralokonádo se totiž řítí přímo na New York a tam nebudete v bezpečí ani v metru! Natož v ulicích, kde řádí nejen střemhlaví žraloci, ale třeba i valící se hlava Sochy Svobody. Žralokobijec Ian Ziering opět v akci, ale jelikož na Manhattanu nemůže sehnat motorovku, musí si zpočátku vystačit s baseballovou pálkou, prakem nebo hasičskou sekerou. Ale nebojte, i na motorovku nakonec dojde, a je to... snové, neskutečné... A jednoruká blondýna Tara Reid s maflem, nebo tlustá černá megera Vivica Fox s mečem - to už je fakt pohled pro bohy. A ten konec s rukou a snubákem... oh... Prostě vrcholně vrcholová zábava a perla filmotéky každého filmového fajnšmekra. A pozorní diváci možná ocení i fakt, že se stejní komparsisté objevují v jedné scéně střídavě ve dvou záběrech (vagón metra i perón). No a zapšklí suchaři, nebo jedinci s nevyvinutým smyslem pro ujetý, pokleslý humor a nadsázku - ti ať si tenhle film holt radši nepouští. ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se buď skví totální genialita či naprostá debilita... obé je chválihodné a záleží na úhlu pohledu... pokud někdo hodnotí jinak, nemá všech šest pohromadě... Pár perel, které asi nezlidoví, ale... "I am gonna throw bombs in the tornados"... "Will you marry me again"... "Even sharks are tougher in New York"... A tak by se dalo pokračovat... A osedlat si žraloka a napíchnout ho na Empire state building... pro Steva žádný problém... Pecka jak se patří... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)

Reklama

Reklama