Reklama

Reklama

Hvězdy stříbrného plátna

(seriál)
  • Velká Británie Stars of the Silver Screen
Velká Británie, (2011–2023), 139 h 45 min (Minutáž: 43 min)

Režie:

Lyndy Saville

Scénář:

Henry Darke, Cal Seville

Hrají:

James Fox (vypravěč), Frank Sinatra (a.z.), Angela Allen, Marilyn Monroe (a.z.), Elizabeth Taylor (a.z.), Marlon Brando (a.z.), Audrey Hepburn (a.z.) (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(195)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál oslavující život hollywoodských hvězd, které vystoupali nejvýš, odhalí, čím byly motivovány a proč je svět miloval. Můžete se těšit na příběhy řady známých osobností - od Marlona Branda až po Elizabeth Taylorovou. Příspěvky současných hvězd a dalších zástupců dnešní hollywoodské smetánky přenesou odkaz jednotlivých ikon do dnešní doby. Znovu prožijeme jejich nejvýraznější filmové okamžiky a prozkoumáme osobnosti skryté za jmény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele andrii k tomuto seriálu (13)

Hvězdy stříbrného plátna (2011) 

HUGH GRANT: Garant citu. Na Ostrovech, i ve Státech, aneb ten, který má neustále v klopě, v hrudi místo pro Amorův hymnus, mýtus myrt. SIGOURNEY WEAVER: Ví o vráskách gurmánů temnoty, když na ni dýchá gró nehmoty. Činí se mezi slepci, pokud jde o primáty. Sbírá metály coby Daveova diva(dýlková). Choť Pána amerických davů, Domova. Dáma nejen dramat. Signuje úkazy mrazivého období. Vyhraná nositelka šatníku proměnných. JEFF GOLDBLUM: S keatonovskými kukadly. Odmlouvavou, asketickou vyřídilkou. Fujavice kafkovských kukel, blokující um mdlob. Charakterových pavučin, bludných lučin. Frajer. ()

Marlon Brando (2011) (S01E04) 

Rozráží brány, rámy. ON. Přináší nemálo drámy. Charakterové beranidlo. Charisma jako zvon. ()

Nicholas Cage (2022) (S14E08) 

Co gen káže, ukáže. Klidně, zaníceně. Pasáže negace. Dle divácké gáže. ()

Jeremy Irons (2022) (S14E09) 

Muž, u něhož je železným pravidlem nemaskované džentlmenství, charisma, třímat žezlo charakteru, udržovanou tajnost. ()

John Travolta (2022) (S14E11) 

Nezvolní. Trsá po betonu, pro trávníku. Trvalka. Na plný volty. ()

George Clooney (2023) (S15E01) 

Cool (k)look a jeho gró. Bez clony. ()

Matthew McConaughey (2023) (S15E02) 

Ujme se, koná. Hněte charakter. Tu vyhmátne brandovské tóny. Tu vytuní tůně met. ()

Brad Pitt (2023) (S15E05) 

Zpět pět o pítkách let. Lokat ten typ. Drába i dareby, který to umí s trendy brandem, medovým darem. Zlatý dotek. Vlasaté výsluní, i "rozcuchaná," brandy realita postav. ()

Matt Damon (2023) (S15E06) 

Žádaný. Žádný matný "nomád." Metá diamanty z talentu. ()

Meg Ryanová (2023) (S15E08) 

Náramná magie dívky vanilkových (v)las(ů), slunných grimas. Grandiózní "granátnice," grenadina neopakovatelných rýmů, nejen ranku bijásků o láskách "bělásků z ráje." ()

Jeff Goldblum (2023) (S15E10) 

S keatonovskými kukadly. Odmlouvavou, asketickou vyřídilkou. Fujavice kafkovských kukel, blokující um vrtochů mdlob. Charakterových pavučin, bludných lučin. Frajer. ()

Sigourney Weaverová (2023) (S15E11) 

Ví o vráskách gurmánů temnoty, když na ni dýchá gró nehmoty. Činí se mezi slepci, pokud jde o primáty. Sbírá metály coby Daveova diva(dýlková). Choť Pána amerických davů, Domova. Dáma nejen dramat. Signuje úkazy mrazivého období. Vyhraná nositelka šatníku proměnných. ()

Hugh Grant (2023) (S15E13) 

Garant citu. Na Ostrovech, i ve Státech, aneb ten, který má neustále v klopě, v hrudi místo pro mýtus myrt, Amorův hymnus. ()

Reklama

Reklama